Neutrogena Hydro Boost City Shield vlažilni fluid z SPF 25, 50 mL

Hydro Boost City Shield vlažilni lasjon z zaščitnim faktorjem SPF 25, ki omogoča vrhunsko zaščito pred škodljivimi UVB in UVAžarki, ki lahko povzročijo prezgodnje staranje kože. Okrepi vašo kožo in omogoča njeno zaščito. Hydro Boost City Shield vlažilni lasjon z zaščitnim faktorjem SPF 25, ki omogoča vrhunsko zaščito pred škodljivimi UVB in UVAžarki, ki lahko povzročijo prezgodnje staranje kože. Okrepi vašo kožo in omogoča njeno zaščito.
805858 7520

Ocene in mnenja

Opis

Vlažilni lasjon z zaščitinim  faktorjem SPF 25, kik omogoča vrrhunsko zaščito pred UVB inn UVA škodljivimi žarki, ki povzročajo staranje kože.

Z svojo funkcijo okrepi  kožo, jo hidrira  in  omogoča njeno zaščito. Njegova lahka in nemastna struktura  je idelana koz osnova (podlaga) za make up.

City Shield vlažilni fluid je primeren

  • za vse tipe kože
  • za vsakodnevno rabo.

Sestavine fluida

  • hialuronska kislina

Losjon z hialuronsko kislino  osveži kožo,  okrepi kožno bariero, pomaga ščititi kožo preed onesnaženostjo ter ohranja mladosten lesk kože.

Splošno o liniji

Okoljski dejavniki, pomanjkanje spanca in stres poškodujejo povezanost keratinocitov in kožne bariere, ki dovoljuje vlagi v koži, da izhlapi.
Rezultat je pusta in dehidrirana koža.

Pri Neutrogena, se dobro zavedamo, da je hidracija prvi pogoj za zdrav izgled kože.
Zato smo ustvarili tehnologijo Hyaluronic Gel Matrix, edinstveno inovacijo iz Azije, ki vlaži in obnavlja kožo neposredno, od znotraj navzven in obratno.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Akutni artritis

Kaj lahko prizadeti sami storijo?
Vnetje sklepov mora zdraviti zdravnik. Pri bolečinah pomaga, da sklep držite pri miru in ga položite v višjo lego, bolečine pa lajšajo ledeni obkladki ali hladiine obveze in blaga sredstva proti bolečinam.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Neutrogena Neutrogena
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja