Neutrogena Skin Detox 2 in 1 clay čistilna maska z glino 2v1, 150 mL

Glinena sestava za razstrupitev kože, ki odstrani vse nečistoče. Glinena čistilna maska, obogatena z glikolno kislino, nežno odstrani nečistoče, ujete v porah, maščobo in ostanke ličila, hkrati pa ohranja potrebno vlažnost kože. Glinena sestava za razstrupitev kože, ki odstrani vse nečistoče. Glinena čistilna maska, obogatena z glikolno kislino, nežno odstrani nečistoče, ujete v porah, maščobo in ostanke ličila, hkrati pa ohranja potrebno vlažnost kože.
805831 1697

Ocene in mnenja

Opis

Glinena sestava za razstrupitev kože, ki odstrani vse nečistoče. Glinena čistilna maska, obogatena z glikolno kislino, nežno odstrani nečistoče, ujete v porah, maščobo in ostanke ličila, hkrati pa ohranja potrebno vlažnost kože.

Formula 2 v 1 se lahko uporablja za dnevno čiščenje por kot razstrupljevalna maska, koža bo po uporabi mehka in bleščeča.

Primerno za

Vse tipe kože - Dnevno čiščenje obraza - 1-3-krat na teden, kot maska.

Sestavine

Glikolna kislina

Glicerin

Kaolin glina
✓ Naravno razstrupljanje

✓ Zmanjša draženje kože ter zagotavlja sijaj

✓ Ob redni uporabi aktivira kožne celice ter tako zagotavlja sijaj

Bentonite glina
✓Glina pridobljena iz vulkanskega pepela. Vsebuje več kot 70 mineralov

✓Vpije toksine in težke kovine

✓Stabilizira nivo maščob na koži

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Zakaj je pomebno, da je nos zdrav?

Izpiranje in umivanje nosne votline je prastara metoda iz ajurvedske tradicionalne medicine. V zahodni medicini so jo pričeli uporabljati v 19. stoletju, nato pa je pričela postopno in vztrajno pridobivati...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Kako lahko šola s takimi prepričanji pričakuje, da Jo bodo starši in otroci spoštovali? Zakaj bi bil kdor koli presenečen, če se bo temu ll-letniku povsem zalomilo ali če se bo nekega dne prikazal v šoli z nabito puško? Tako postopanje je tako ponižujoče, tako nečloveško in tako zelo primitivno, da bi morali biti pravzaprav presenečeni, da se še ni zgodil splošni upor staršev, ki se s takim stanjem nočejo več sprijazniti. Toda takega upora doslej še ni bilo. Zaradi strahu pred sistemom in morebitnim socialnim polomom otrok večina staršev sprejema ta nevzdržni status quo in ne le to: ko se začnejo njihovi otroci nenadoma spoprijemati s težavami v šoli, jih večina staršev preprosto pusti na cedilu.
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Neutrogena Neutrogena
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov