x
Vse kategorije
Nexcare 3M ColdHot premium hladno topli obkladki za lajšanje bolečin
Nexcare 3M ColdHot premium hladno topli obkladki za lajšanje bolečin
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Nexcare 3M ColdHot premium hladno topli obkladki za lajšanje bolečin

Proizvajalec: Nexcare
Terapija za zmanjševanje bolečine.
Cena: 16,62 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Namenlajšanje bolečine, bolečina
Delovanjelajšanje bolečine
Težavabolečina
Tip izdelkakinesio
Učinekhladilni učinek

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK
Hladno-topli obkladki (gel) bolečin za večkratno uporabo, za naravno lajšanje. Protective premium cover with Thinsulate™ premium prevleka za obkladek vključena
Terapija za zmanjševanje bolečine.
Večkratna uporaba. Uporabljajo se hladni ali topli – idelani za terapijo brez zdravil.
Premium, večplastna zaščitna oblekica iz Thinsulate™ material. Thinsulate pomaga obdržati konstantno temperaturo za dlje časa.
Enostavna uporaba.

Priloge

Pogosta vprašanja in odgovori

Kaj je bolečina?

Bolečina je signal v vašem živčnem sistemu, da je morda kaj narobe. To je neprijeten občutek, na primer zbadanje, mravljinčenje, pik, opeklina ali bolečina. Bolečina je lahko ostra ali topa. Lahko pride in gre ali pa se pojavlja nenehno - kronična bolečina. Bolečino lahko občutite na enem predelu telesa, na primer na hrbtu, trebuhu, prsih, medenici, ali bolečino občutite kar v celotnem telesu.

Bolečina je lahko v pomoč pri diagnosticiranju težave. Če nikoli niste čutili bolečine, se lahko celo zelo resno poškodujete, ne da bi to vedeli, ali pa se tega celo ne zavedate. 

Obstajata dve vrsti bolečine: akutna in kronična. Akutna bolečina se običajno pojavi nenadoma zaradi bolezni, poškodbe ali vnetja. Pogosto jo je mogoče enostavno diagnosticirati in zdraviti. Ponavadi mine, čeprav se včasih lahko spremeni v kronično bolečino. Kronična bolečina traja dlje časa in lahko povzroči hude težave.

Bolečine ni vedno mogoče pozdraviti, vendar obstaja veliko načinov za zdravljenje. Zdravljenje je odvisno od vzroka in vrste bolečine. Obstajajo zdravila, vključno z blažilci bolečin, obstajajo pa tudi alternativne metode, kot so akupunktura, fizioterapija in včasih nemara celo kirurški posegi.

Ali ste vedeli

Bolečine v kolenu

Zdravljenje
Odločitev o operativnem zdravljenju je odvisna od vzroka bolečin, bolnikove starosti, dejavnosti, teže bolezni, njegovega poklica in narave spremljajočih medicinskih problemov (artroskopska resekcija/šiv meniskusov, rekonstrukcija vezi, debridment in foraža hrustanca, sinoviektomija, transplantacija hondrocitov, korektivna osteotomija, artroplastika, artrodeza).
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Spletne vsebine

Glukozamin in osteoartroza - ali bo bolečina minila???

Vloga glukozamina pri zdravljenju blage do zmerne osteoartroze S pojmom osteoartroza (OA) opisujemo skupino prepletajočih se stanj z različno etiologijo, a podobnimi biološkimi, morfološkimi in kliničnimi posledicami. Pri osteoartrozi gre... preberi več...

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Namenlajšanje bolečine, bolečina
Delovanjelajšanje bolečine
Težavabolečina
Tip izdelkakinesio
Učinekhladilni učinek

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.