Nexcare 3M hladilno topla maska za obraz

Za lajšanje bolečin pri glavobolih, utrujenih in zatečenih oči, vročini, vnetju sinusov itd. Za lajšanje bolečin pri glavobolih, utrujenih in zatečenih oči, vročini, vnetju sinusov itd.
528960 9440

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Hladno topla maska za obraz polnjena z gelom za lajšanje bolečin pri glavobolih, utrujenih in zatečenih oči, vročini, vnetju sinusov itd. 

Uporablja se hladna ali topla, odvisno od učinka, ki ga želite doseči.
Ergonomsko oblikovana.
Mehka in žametna na dotik.
Enostavna za uporabo.
Za večkratno uporabo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Bolečine

Ali si ne želite življenja brez bolečin? Brez glavobolov in menstrualnih krčev, brez trganja v hrbtu in stiskanja v želodcu? Ali pa obisk pri zobozdravniku - malo oropaxa, da lahko lažje prenašate cviljenje svedra -, ki nato postane del preteklosti?

Kako čudovita misel! Vsaj na prvi pogled. Predstavljajte si, da ste že od rojstva naprej neobčutljivi na bolečine. Takšni ljudje obstajajo, vendar jih je zelo malo. Trpijo za »kongenitalno (prirojeno) analgezijo«, kar je bolezen. Ker jih nikoli nič ne boli, je njihova koža že v predšolski starosti polna brazgotin. Kadar otroci norijo naokrog, ne poznajo mej - ni pomembno, ali padejo s plezala in udarijo z glavo ob tla, si zlomijo roko ali odrgnejo koleno. Ne zavedajo se, da z njimi nekaj ni v redu. Zgodi se, da se urežejo v roko, da bi videli, kako teče kri, ali si scvrejo kožo, ne da bi trenili z očesom. Nevarno pa je, če zbolijo za kakšnimi boleznimi in ne čutijo bolečin, na primer vnetje/izbruh slepiča lahko povzroči izlitje in smrt
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nexcare Nexcare
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja