Nexcare ColdHot Happy Kids vrečka velikosti 10x12 cm, 2 vrečki

Nexcare ColdHot Happy Kids vrečka je izdelek, medicinski pripomoček, primeren za uporabo otrokom. Izdelek ni igrača, zato ni primeren, da se otrok z njo igra, še posebej ne brez nadzora. Nexcare ColdHot Happy Kids vrečka je izdelek, medicinski pripomoček, primeren za uporabo otrokom. Izdelek ni igrača, zato ni primeren, da se otrok z njo igra, še posebej ne brez nadzora.
441783 19016

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Pojem medicinskih pripomočkov pokriva vse izdelke, ki se uporabljajo za diagnosticiranje, preprečevanje, spremljanje, zdravljenje in lajšanje bolezni, okvar, invalidnosti, anatomskih funkcij ali fizioloških procesov, za nadzor spočetja in ki svojega glavnega predvidenega namena učinka na človeško telo ne dosega na farmakološki, imunološki ali metabolični način. Pod medicinske pripomočke torej zajemamo vse od navadnih obližev do elektromagnetnih in mehaničnih aparatur za bolnišnično uporabo, kirurških instrumentov ter diagnostičnih testov.

Zaradi narave in lastnosti medicinski pripomoček težko uveljavljate v reklamaciji.

Nexcare ColdHot Happy Kids vrečka je izdelek, medicinski pripomoček, primeren za uporabo otrokom. Izdelek ni igrača, zato ni primeren, da se otrok z njo igra, še posebej ne brez nadzora.

Izdelek je primeren za segrevanje al ohlajanje določenih predelov telesa, udov ipd.

Toplotna terapija: izdelek naj bo izpostavljen mikro valovom mikrovalovne pečice, pri čemer poskrbite, da boste izdelek segrevali v skladu  navodili za uporabo. Predolgo segrevanje gela lahko povzroči opekline na površini telesa otroka.

Terapija s hlajenjem: izdelek naj se ohladi v zamorzovalniku oziroma v hladilniku Primeren je za hlajenje po piku inskektov, po zlomih udov ali najrazličnejših deformacijah udov.

Poskrbite, da bo uporaba izdelka v skladu z navodili z uporabo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

KAKŠNI SO SIMPTOMI?

 Najpogostejši simptomi malabsorpcije so:

• svetlo blato neprijetnega vonja, ki v stranišču ne potone,

• vetrovi in napihnjen trebuh,

• hujšanje,

• bolečine in krči v trebuhu,

• utrujenost in oslabelost.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nexcare Nexcare
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov