Nexcare ColdHot hladilni sprej, 150 mL

Lajša bolečine in pomaga pri zmanjševanju oteklin pri zvinih in nategih. Lajša bolečine in pomaga pri zmanjševanju oteklin pri zvinih in nategih.
916455 9456

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Hladilni sprej: lajša bolečine in pomaga pri zmanjševanju oteklin pri zvinih in nategih
 
UPORABA: Coldhot hladilni sprej z močnim hladilnim učinkom je namenjen predvsem poškodbam pri športu in zahvaljujoč takojšnjemu hladilnemu učinku pomaga pri lajšanju bolečin in zmanjševanju oteklin.
 
NAVODILA ZA UPORABO: Pršilo v razdalji najmanj 25 cm največ 5 sekund dolgo pršiti po poškodovanem mestu.
 
OPOZORILO: Ne pršite po odrgninah in odprtih ranah kot tudi ne po sluznici. Pri iritaciji kože ali neugodnem občutku se takoj posvetujte z zdravnikom.
 
Steklenička je pod pritiskom. Stekleničko zaščitite pred soncem in je ne izpostavljate temperaturam višjim od 50°C. Ne pršite v odprt plamen ali žareče telo. Odmaknite od virov toplote. Hranite odmaknjeno od virov vžiga in iskric. Ne kaditi. Razpršila ne vdihavajte. Uporabljati samo v dobro prezračenih prostorih. Izogibajte se stiku z očmi. Ob stiku z očmi takoj sprati z obilo vode in poiskati zdravniško pomoč. Hranite zunaj dosega otrok.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Čezmerna poraščenost

Cushingov sindrom v 80% spremlja zvišan krvni tlak in v enakem odstotku tudi hirzutizem. Najpogostejši je iatrogeni Cushingov sindrom. ki nastane zaradi uživanja visokih odmerkov glukokorpri zdravljenju raznih bolezni. Pri sami bolezni (Mb. Cushing) pa gre za adenom hipofize, ki izloča ACTH.

Tumorji. ki izločajo androgene. in pomanjkanje adrenokortikalnega encima je zelo redko. vendar nikakor ne smemo spregledati tudi te možnosti. Tumorje lokaliziramo z računalniško tomografijo ali magnetno resonanco.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nexcare Nexcare
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja