Nexcare Universal vodoodporni obliži enake velikosti, 10 obližev

<strong>Nexcare Universal vodoodporni obliži so obliži enakih velikosti ter so primerni za vse vrste manjših poškodb, na vseh predelih telesa. </strong> Nexcare Universal vodoodporni obliži so obliži enakih velikosti ter so primerni za vse vrste manjših poškodb, na vseh predelih telesa.
932680 9462

Ocene in mnenja

Opis

Nexcare Universal vodoodporni obliži so obliži enakih velikosti ter so primerni za vse vrste manjših poškodb, na vseh predelih telesa. Obliž ne nanašati na telesne sluznice.

Nexcare Universal obliži so koži prijazni in udobni in se povsem prilegajo obliki predela telesa.

Lastnosti Nexcare Universal obližev

specifična sestava materiala, ki omogoča dihanje kože;
lepljiv rob obliža preprečuje vdor vode in umazanije;
primerni za vse vrste majhnih ran in žuljev.

Nexcare Universal uporaba je povsem enostavna. Izdelek odstranite iz zaščitnega ovoja - za namen čim večje higieničnosti pred rokovanjem z obližem umijste svoje roke.

Obliž namestite na poškodovan predel, ne dotikajte se obliža na strani, ki se bo dotikala poškodovanega predela kože, saj s tem vnašate dodatne mikrobe ter bakterije.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zanohtnica

Kako si lahko pri zanohtnici pomagate sami?
Pri akutni zanohtnici, ko je prisotno zgolj lokalizirano vnetje brez ognojka, pregled pri zdraviku ni nujno potreben. V takem primeru si sami najučinkoviteje pomagate s polaganjem hladnih obkladkov na obolelo mesto in s kopanjem prsta v kamiličnih ini ali cetavlonskih kopelih nekajkrat dnevno. V kolikor opazite na prstu ognojek, rdečino celega prsta ali roke, otekle in boleče bezgavke ali povišano telesno temperaturo, pa je takojšen obisk pri zdravniku nujno potreben. Pri kronični obliki zanohtnice je ključnega pomena prekinitev neprestanega draženja obnohtja.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nexcare Nexcare
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja