Nivea pure otroški robčki, 63 robčkov

Zagotavljajo enostavno in nežno čiščenje dojenčkovega obraza, rok in ritke. Zagotavljajo enostavno in nežno čiščenje dojenčkovega obraza, rok in ritke.
542229 3434

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Katarina **** 2. 01. 2011 01:00
Ročki nudijo občutek ugodja in čistoče,doma ali na poti.Nežno očistijo in ne dražijo kože.Primerni s... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

NIVEA vlažilni robčki Pure so prepojeni z osvežujočim, lahkim lotionom brez olj, ki zagotavlja enostavno in nežno čiščenje dojenčkovega obraza, rok in ritke. Novi sistem Soft&Cotton z izjemno mehkimi mikrogobicami kožo očisti temeljito in hkrati izjemno nežno, kot bi jo umivali z vodo.

Podrobnosti

    Razviti v sodelovanju z dermatologi in otroškimi zdravniki.
    Koža jih klinično in dermatološko dokazano dobro prenaša.
    Koži prijazna pH vrednost.
    Ne vsebujejo olj.
    Brez alkohola ali barvil.
    Brez emulgatorjev.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Uradna medicina

Človekove življenjske okoliščine in njegov vpliv na zdravje in bolezen stopajo vedno bolj v ospredje. V začetku 20. stoletja so deli prebivalstva živeli v nam težko predstavljivo slabih pogojih: temna in vlažna stanovanja, zelo majhni prostori, skoraj brez sanitarij, čista pitna voda pa je bila prej izjema kot pa pravilo. Poleg tega pa je še prihajalo do slabe prehrane, nečloveških delovnih pogojev, v večjih mestih pa tudi do dramatičnega onesnaževanja. Najpogostejši vzroki za smrt so bile pljučnice, gripa, tuberkuloza in bolezni, povezane z drisko.

Tudi zelo velika umrljivost dojenčkov je prispevala k nižji povprečni življenjski dobi. Še leta 1900 je v Nemčiji umrl vsak peti otrok do enega leta starosti. Danes je takšnih smrti le pol odstotka. Resnično je bil do leta 1970 glavni vzrok za zvišanje povprečne življenjske dobe manjša smrtnost otrok. Da so imeli cepljenje in antibiotiki v tem obdobju zelo majhno vlogo, je dokazal že britanski epidemiolog Thomas McKeown, ki je v 70. letih dvajsetega stoletja pokazal, da je bilo v obdobju, ko je medicina lahko ponudila uspešne zdravilne možnosti - na primer za zdravljenje tuberkuloze - že konec najhujših epidemij. Število smrtnih primerov se je tudi brez zdravniške pomoči zmanjšalo za 80 odstotkov. Kako zdravo se ljudje počutijo in pri kateri starosti umrejo, je predvsem odvisno od tega, kako se prehranjujejo, kakšno vodo pijejo, kakšen zrak vdihavajo in kakšen je njihov socialni status, ki vpliva na to, kako se počuti vsak posameznik in kako je duševno občutljiv.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nivea Nivea
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov