No-Lice gumice za lase z eteričnimi olji, 4 gumice

No-Lice gumice za lase so obogatene z eteričnimi olji in kakor nalašč za inovativno zaščito pred delovanjem in razrastjo uši. No-Lice gumice za lase so obogatene z eteričnimi olji in kakor nalašč za inovativno zaščito pred delovanjem in razrastjo uši.
545295 13827

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Simona **** 8. 06. 2017 09:18
Za enkrat še nismo preizkusili teh fumic - sporočim ko jih. Drugače pa dobra ideja - samo da je še u... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

No-Lice gumice za lase so obogatene z eteričnimi olji in kakor nalašč za inovativno zaščito pred delovanjem in razrastjo uši.

Delovanje samega proizvoda je inovativno, saj je gumica impregnirana s številnimi naravnimi aromatičnimi snovmi, ki odbijajo uši, zato se te ne razmnožujejo na površini otroške glave. Delovanje same gumice za lase in lasišče pa ni neomejeno - efektivnost delovanja je zagotovljena le do dva tedna po namestitvi te inovativne gumice za negovanje las in lasišča.

Vsaka gumica je aromatizirana z raznimi naravnimi vonji čigar delovanje odbija uši in to v trajanju do treh tednov.

Kljub temu, da je izdelek 100 % varen za uporabo, nealergen ter 98 % učinkovit je ppazljivost pri uporabi vseeno pomembna - gumic nikoli ne dajajte v usta, ali v kakršno koli drugo sluzniclo.

Prednosti No-Lice gumice proti ušem

  • enostavna namestitev pripomočka
  • pripomoček prijetno diši in odaja aromatičen vonj
  • dobra alternativa kozmetičnim sredstvom, ki pogosto vsebujejo komponente, ki dražijo lase in lasišča
  • enostaven za uporabo, netoksičen

Vsebina pakiranja No-Lice

Pakiranje vsebuje 4 gumice za namestitev na lase, izdelek je primeren za deklice - cleotno pakiranje pa je namenjeno do 3 mesece redne zaščite.

Gumice so na voljo v 2 različnih barvnih odtenkih in sicer: 2x roza gumica + 2x modra gumica.

Uporaba No-Lice gumic

Lasišče je pred nanosom in pričvrstitvijo potrebno temeljito in dobro oprati ter posušiti. Lase počešite, naredite čop in ga dobro povežite z gumico No-Lice.

Za še večji učinek je možno upoabiti po več gumic hkrati - v kolikor je možnost ponovne infestacije z ušmi povečana je najbolj, da preventivno uporabite vsaj dve gumici na enkrat. Količina gumic pa seveda zavisi tudi od gostote ter številčnosti las.

Učinek No-lice gumic traja okrog 2-3 tedne. Gumice ne dajajte v raztopino/vodo ali kakršno koli drugo raztopino z namenom, da bi bilo njihovo delovanje izboljšano - učinek je ponavadi v takih primerih ravno nasproten in takozmanjšate delovanje gumice..

Varnostni ukrepi ob uporabi No-Lice

Uporabite za deklice starejše od 3 leta.

Samo za zunanjo uporabo. Ne sme priti v stik z očmi. Ne sme priti v stik s poškodovano kožo. Hraniti zunaj dosega otrok. Hraniti na suhem in hladnem prostoru. V primeru iritacije kože, srbeža ali rdečice je treba kožo temeljito izprati.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Celovito razstrupljanje - preprosti napotki za izboljšanje zdravja in počutja

Meditacija za zdravje
Prav tako kot pravilno dihanje je tudi dnevna meditacija izjemno pomembna za zdravje in ugodje ter je tudi močno orodje, ki pomaga uravnavati in nadzorovati raven stresa. Nekoč je veljala za hipijevsko zabavo, zdaj pa ji znanstveniki pripisujejo pomen, ker znižuje krvni tlak, zmanjšuje stres in odstranjuje namrščenost in gube. Če si vzamete odmor in omogočite telesu počitek, mu daste možnost, da se obnovi in si pripravi zaloge. Že samo pet minut meditiranja na dan lahko pripomore k zdravilnim učinkom. Za -rnasažo celotnega urna- pa poskusite meditirati 20 minut, kadar koli je to mogoče.
Celovito razstrupljanje; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov