NoAcid peroralna suspenzija, 200 mL

NoAcid (antiacid) zaradi prisotnosti naravnih učinkovin uporabljamo dlje časa brez skrbi pred morebitnimi stranskimi učinki. NoAcid (antiacid) zaradi prisotnosti naravnih učinkovin uporabljamo dlje časa brez skrbi pred morebitnimi stranskimi učinki.

CENA PRIHRANKA več kupiš, več prihraniš

Količina Cena
5+ 10,73 €
10+ 10,40 €
528382 3515

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 2
Ocena izdelka:
Alenka **** 16. 12. 2020 13:18
Ime izdelka me je malo odvrnilo, a ko sem ga poiskusila sem takoj spremenila maneje. Pomaga pri refl... Preberi več
Rotman **** 31. 03. 2020 23:31
Suspenzijo uporabljam zaradi postavljene diagnoze refluksa. Poskusila sem več različnih tablet, dolo... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

NoAcid (antiacid) peroralna suspenzija - medicinski pripomoček

Aktivno zaščiti želodčno sluznico in sluznico požiralnika; Zmanjša pekoč občutek;

Nevtralizira želodčno kislino; Zavira refluks; Ščiti želodec

Noacid peroralna suspenzija je medicinski pripomoček z mehanskim delovanjem. Uporablja se za nevtralizacijo občutka povečane kislosti, pekočega občutka in bolečine v želodcu, ki nastanejo zaradi razdražene želodčne sluznice. Uporablja se tudi pri vseh težavah, ki nastanejo zaradi želodčnega refluksa in njegovih posledic. Zaradi vzajemnega delovanja sestavin, ki tvorijo aktivno zaščito želodčne sluznice in sluznice požiralnika, Noacid peroralna suspenzija deluje kot lokalna mehanska zaščita. Noacid peroralna suspenzija se lahko jemlje sočasno z zdravili (inhibitorji protonske črpalke, H2 antagonisti). Noacid peroralna suspenzija je primeren za nosečnice in doječe matere.

Navodila za uporabo Noacid

pred uporabo pretresite, saj izdelek lahko vsebuje usedlino. Morebitne spremembe v barvi in okusu so posledica naravnega izvora izvlečkov in le-te ne vplivajo na kakovost in učinkovitost izdelka. Priporoča se zaužitje 40 do 60 ml dnevno (dve do tri merice po 20 ml), uro do dve pred ali po jedi. Ponovno zaužite po potrebi, lahko tudi večkrat na dan. Noacid peroralna suspenzija se lahko uživa neprekinjeno dlje časa.

OPOZORILA:

izdelka naj ne uživajo osebe, ki so preobčutljive ali alergične na eno ali več sestavin. V primeru, da simptomi ne izginejo, se posvetujte z zdravnikom. Hraniti v hladnem in suhem prostoru, odmaknjeno od toplotnih in svetlobnih virov. Hraniti nedosegljivo otrokom.

Učinkovine za lajšanje težav z želodcem so na tretjem mestu najbolj prodajanih zdravil. Že sam ta podatek nam pove, kako veliko ljudi vsak dan spremljajo bolečine v trebuhu ali zgaga. Vendar zgolj gašenje požara ne pomaga! Poiskati je treba vzroke želodčnih težav in jih poskusiti odpraviti. Pomoč narave ponuja novi izdelek na našem trgu - Antiacid.

Učinkovine, združene v Antiacidu s svojim sinergističnim delovanjem omogoča takojšnje olajšanje želodčnih težav in poskrbijo, a se želodec začne samozdraviti in se pozdravi.

NoAcid (antiacid) zaradi prisotnosti naravnih učinkovin uporabljamo dlje časa brez skrbi pred morebitnimi stranskimi učinki.

Farmacevti želodčne težave in zgago, poleg kašlja in bolečine, uvrščajo med tri najpogostejše vzroke za obisk lekarne. Gre za problem, ki je vsaj delno povezan s hitrim tempom življenja, v katerem si ne znamo vzeti časa zase. Nepravilno prehranjevanje, neredni obroki, kajenje, pitje alkohola in tudi stres so vzrok za nastanek želodčntn težav, saj povzročijo čezmerno izločanje solne kisline v želodcu. Posledično se poruši ravnovesje v zaščitni plasti želodčne sluznice, kar najpogosteje prepoznamo po bolečinah in nelagodju v zgornjem delu trebuha ali spodnjem delu prsnega koša, občutku želodčne polnosti, napenjanju po hrani, spahovanju in zgagi.

Ko se omenjene težave pojavijo, jih lahko odpravimo edinole z zmanjšanjem kisline v želodcu in z okrepitvijo zaščitne prevleke, ki prihaja s kislino v neposreden stik. Pri tem nam pomagajo zdravila, toda če jih uživamo dlje časa, se lahko v telesu zmanjša absorpcija vitamina B12, ob dolgotrajnem jemanju pa lahko postanejo tudi kosti krhkejše in hitreje Iomljive. Samozdravljenje s sintetičnimi nevtralizatorji kislosti in zaviraici receptorjev H2 lahko traja največ dva tedna, in čeprav ne gre zanikati, da trenutno zelo pomagajo, težav ne rešujejo dolgoročno.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Zgaga in reflux pod nadzorom!

Težave z želodčno kislino spadajo med najpogostejše zdravstvene preglavice današnjega časa. Kako se jim lahko zoperstavimo, da se znebimo neprijetnih občutkov zgage in drugih simptomov, smo...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Tumorji glave in vratu

Se je temu mogoče izogniti?
Spremembe na sluznici - predvsem bele ali rdeče obloge (malo nad nivojem jezika ali sluznice), ki se jih ne da oprati oziroma odstraniti, naj bodo razjasnjene s strani zobozdravnika ali otorinolaringologa

(zdravnik specialist za ušesa, nos in usta). Obstajajo namreč spremembe, ki veljajo za predstopnje raka in se jih da dobro pozdraviti, če se jih odkrije dovolj zgodaj (te bele in rdeče obloge imenujemo levkoplakije oziroma eritroplakije). Pogosto se namreč tovrstnih sprememb sploh ne opazi oziroma jim bolnik ne nameni posebne pozornosti.

- Pri hripavosti, ki je daljša od treh tednov, je treba vzroke zanjo zdravstveno preiskati. Le tako je mogoče tumor pravočasno prepoznati in ga lažje zdraviti.

- Prenehajte zlorabljati alkohol in prenehajte kaditi.

- Zobne proteze, ki slabo ležijo, si na novo prilagodite.

- Upoštevajte varnostne ukrepe na delovnem mestu (zaščitne maske).

- Uživajte uravnoteženo prehrano z veliko sadja in zelenjave, saj se boste s tem izognili raku.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Pharma life Pharma life
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja