Nolpaza control, 14 tablet

Nolpaza control 20 mg so gastrorezistentne tablete, ki se uporabljajo za kratkotrajno zdravljenje simptomov refluksa. Nolpaza control 20 mg so gastrorezistentne tablete, ki se uporabljajo za kratkotrajno zdravljenje simptomov refluksa.
118427 11669

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE ZDRAVILO

Pred uporabo natančno preberite navodilo, ki ga dobite tudi tukaj! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Nolpaza control 20 mg so gastrorezistentne tablete, ki se uporabljajo za kratkotrajno zdravljenje simptomov refluksa (npr. zgage, regurgitacije kisline) pri odraslih. Vsebujejo pantoprazol, ki močno in dolgotrajno učinkuje na uravnavanje izločanja kisline v želodcu. Nolpaza control zagotavlja varno zdravljenje in pri večini bolnikov zgago popolnoma odpravi. Zadostuje že 1 tableta na dan, saj učinkuje 24 ur. Pogoltniti je treba celo tableto z nekaj tekočine, pred jedjo. V lekarnah je na voljo v pakiranju po 14 tablet.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Zgaga in reflux pod nadzorom!

Težave z želodčno kislino spadajo med najpogostejše zdravstvene preglavice današnjega časa. Kako se jim lahko zoperstavimo, da se znebimo neprijetnih občutkov zgage in drugih simptomov, smo...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Dolgotrajna driska

Zakaj pride do dolgotrajne driske?
O dolgotrajni dri ski govorimo takrat, ko pogosto iztrebljanje (več kot trikrat dnevno) pri bolniku traja več kot mesec dni. Vzroki in mehanizmi nastanka dolgotrajne driske so zelo različni. Ker se na ta način lahko kaže tudi resna bolezen, ki zahteva takojšnje ukrepanje, je pri bolniku s kronično drisko potrebno izpeljati ustrezno diagnostiko.
Kronična driska lahko nastane zaradi uživanja določenih zdravil, lahko je posledica vnetnih bolezni črevesa, rakavih bolezni prebavil, okužb z različnimi mikroorganizmi, preobčutljivosti na določena živila in še mnogih drugih vzrokov. Kljub opravljeni diagnostiki pa organskega vzroka motenj v odvajanju blata ne najdemo zmeraj. Takrat govorimo o funkcionalni motnji črevesa, ki jo imenujemo sindrom razdražljivega črevesa.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Krka Krka
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja