Noreva Sensidiane pomirjevalna micelarna voda, 250 mL

Noreva Sensidiane pomirjevalna micelarna voda je inovativna vodica, namenjena temeljitemu čiščenju obraza, odstranjevanju ličil in drugih morebitnih nečistoč. Noreva Sensidiane pomirjevalna micelarna voda je inovativna vodica, namenjena temeljitemu čiščenju obraza, odstranjevanju ličil in drugih morebitnih nečistoč.
3351 3351

Ocene in mnenja

Opis

Noreva Sensidiane pomirjevalna micelarna voda je inovativna vodica, namenjena temeljitemu čiščenju obraza, odstranjevanju ličil in drugih morebitnih nečistoč.

Izdelek je primeren za redno čiščenje kože, predvsem problematične oziroma občutljive kože. 

Namen micelarne vodice Sensidiane

  • odstranjevanje morebitnih nečistot
  • negovanje predelov obraza, predelov kože okrog oči
  • negovanje kože okrog ustnic

Izdelek je dermatološko preizkupšen, prav tako pa je tudi oftalmološko preizkušen. Kože obraza in kože v bližini okrog oči ne iritira. 

Uporaba kozmetičnega izdelka

Izdelek nanesite s pomočjo bombažne blazinice, pri čemer nanesite na blazinico ustrezno količino micelarne vodice in prijetno negujte kožo, dokler ne odstranite vse nečistoče s površine obraza. 

Izdelek površino kože ob enem tudi prijetno vlaži, kar pripomore k temu, da koža ni zategnjena in se posledično ne počutite neprijetno. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Okvare srčnih zaklopk

Se je okvari srčnih zaklopk mogoče izogniti?
Okvaram srčnih zaklopk se je mogoče izogniti tako, da se najpogostejši vzrok - bakterijsko revmatična bolezen - pravočasno začne zdraviti z antibiotiki.

Obrambne sposobnosti se lahko poveča z rednim telesnim gibanjem. Tako se preprečuje vnetje posrčnice, enega najpogostejših vzrokov za napake srčnih zaklopk. Dnevno gibanje zmanjša tudi nevarnost za arterosklerozo in koronarno srčno bolezen. Ohranjanje normalne telesne teže, uravnotežena prehrana in odpovedovanje kajenju pa prav tako pomagajo vzdrževati zdravo srce.

Stres oslabi imunski sistem in obremenjuje srce.

Veliko ljudem pomagajo tehnike sproščanja, kot so avtogeni trening, taj či ali joga, česar se je mogoče naučiti tudi na seminarjih za obvladovanje stresa.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Noreva Laboratories Noreva Laboratories
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov