Noreva Trio White XP nega proti pigmentnim madežem z ZF 50, 40 mL

Noreva Trio White XP nega proti pigmentnim madežem z ZF 50 je inovativne posvetlitvena nega z visokim UV zaščitnim faktorjem, ki zaščiti kožo obraza po samem tretmaju in posvetljevanju. Noreva Trio White XP nega proti pigmentnim madežem z ZF 50 je inovativne posvetlitvena nega z visokim UV zaščitnim faktorjem, ki zaščiti kožo obraza po samem tretmaju in posvetljevanju.
421391 1618

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Ljubo **** 12. 09. 2015 02:00
Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Noreva Trio White XP nega proti pigmentnim madežem z ZF 50 je inovativne posvetlitvena nega z visokim UV zaščitnim faktorjem, ki zaščiti kožo obraza  po samem tretmaju in posvetljevanju.

Izdelek je visoko tolerančna nega proti točkastim pigmentaicjam, ustvarjena predvsem za popravljanje in preprečevanje madežev, zaščito in osvetlitev hiper-pigmentiranih predelov kože.

Zahvaljujoč triu UV-filtrov, ki omogočajo zelo visoko zaščito pred UVA-UVB delom spektra sončnega obsevanja, in kombinacijo Reductol 4P +, K-Protect ter Evenpro, ki omogoča omejevanje procesa pigmentacije na izvoru melanocita.

Prednost nege proti pigmentnim madežem

  • omogoča preprečevanje nastanka rjavih lis,
  • omogoča osvetlitev kože in
  • omogoča korekcijo kože, predvsem vidne imperfekcije

Testirano pod dermatološkim nadzorom.

Uporaba kozmetičnega izdelka

Zjutraj enakomerno nanesite na obraz in obnovite nanos vsaki dve uri v primeru izpostavljenosti soncu. nanos prav tako obnovite po kopanju al po intenzivni i športni aktivnosti. 
 
Navedba: Popravi in prepreči nastajanje pigmentacijskih pik, zaščiti in poudari lep kožno polt. Zelo visoka zaščita pred soncem. Namenjeno za hiper-pigmentirane kože.

Sestavine kozmetičnega izdelka

Aqua (voda), dibutildidiat, diizopropil sebakat, dietilamino hidroksibenzoil heksil benzoat, bis-etilheksiloksifenol metoksifenil triazin, glicerin, etilheksil triazon, polimetil metakrilat, 1-2 heksandiotil-hetil, heksandiol-diksenil, ceten-diktal, heksandiol-diksenil Natrijev lauretov sulfat, Butyrospermum Parkii karitejevo maslo, natrijev klorid, aminoetil propanol, natrijev sulfat, hidrogeniran lecitin, fenetil alkohol, etilheksilglicerin, tetrapeptid-30, acetil SH-heptapeptid-1.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

• Kot par ste po vsej verjetnosti precej dlje imeli vlogo staršev kot ljubečih partnerjev. Čedalje večja neodvisnost in fizična odsotnost otrok partnerjema omogočata, da si kot odrasli partnerji spet pridemo bližje. Če je starševska vloga mnogo let povsem zapolnjevala njihovo zavest, se predvsem matere pogosto oklepajo te svoje vloge in razvijejo strah pred otrokovo samostojnostjo. Če se to zgodi, se otroci odzovejo s trajno odvisnost jo ali nasilnim uporom proti starševski manipulaciji. Oboje je neprimerno in neustrezno.

• Vlogo vzgojitelja moramo odložiti tudi zato, ker je zdaj prišel čas, da s svojimi otroki vzpostavimo odrasel in prijateljski odnos. Mnogo sodobnih staršev si želi ta izziv čim bolje izkoristiti. Če nam uspe, imata obe strani le dobiček.

• Dobro je, če večino teh skoraj neizogibnih sporov opazujemo kot srečanje naravnih življenjskih procesov s kulturnimi predstavami in normami. Morda so staršem njihove kulturne predstave tako pomembne, da želijo vztrajati pri njih za vsako ceno. V tem primeru morajo seveda nase prevzeti tudi odgovornost za vsa nesoglasja, ki bodo iz tega nujno izšla.
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Noreva Laboratories Noreva Laboratories
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov