x
Vse kategorije
Normia Baby otroške kapljice, 8 mL
Normia Baby otroške kapljice, 8 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Normia Baby otroške kapljice, 8 mL

Proizvajalec: JGL

Normia Baby otroške kapljice so nov izdelek v skupini Normia proizvodov. Da bi bili tudi vaši otroci deležni kvalitetnih proizvodov Jadran galenskega laboratorija vam predstavljamo ta nov izdelek za samopomoč.

Cena: 11,89 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaPrehransko dopolnilo, kapljice

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Normia Baby otroške kapljice so obogatene z mikroorganizmi, ki so še posebej skrbno izbrani in formulirani z namenom zagotavljanja vrhunske mešanice kultur mikroorganizmov.


Normia Baby kapljice so od meseca maja 2015 nov proizvod na slovenskem tržišču. Vsebujejo dva zaščitena in znanstveno najbolj raziskana seva Lactobacillus rhamnosus GG (LGG) in Bifidobacterium BB-12.

Ti probotiki, ki so dodani Normia Baby kapljicam so sledeči:
- Lactobacillus rhamnosus,
- LGG in
- Bifidobacterium BB-12

Mešanica kultur mikroorganizmov ne vsebuje aditivov ali konzervansov, ki bi še poslabšali prebavne težave, ki jih ima dojenček. Kapljice tudi ne vsebujejo glutena (možen alergen), laktoze, proteinov, ki bi bili pridobljeni iz mleka ter drugih alergenov pridobljenih iz najrazličnejših proizvodov.


LGG in BB-12 bakterijska seva veljata za mikroorganizma z najdaljšo "tradicijo", spadata pa med pozitivne kulture mikroorganizmov, ki jih najdemo tudi v jogurtih ipd. Primerna sta za uporabo vsem nosečnicam, otrokom ter dojenčkom.


Novorojenčki še nimajo razvitega prebavnega imunskega sistema oz. prebavne mikroflore, ki omogočajo normalno prebavo. Odrasli človek vsebuje skoraj 1 kilogram kultur mikroorganizmov, ki jih gosti v prebavnem traktu, novorojenček pa teh kultur ob rojstvu še nima, zato je nujno, da se tak sistem čimprej vzpostavi.

Vsebnost sestavin v Normia Baby kapljicah

6 kapljic tega proizvoda vsebuje kar 109 živih bakterijskih kultur. Nadomeščanje bakterij je ob tako visoki koncentraciji še bolj uspešno.

Uporaba Normia Baby kapljic

Pred uporabo otroški mikroorganizmov dobro pretresite. Hranjen naj bo v hladilniku, da bakterijske kulture zaradi previsoke temperature ne odmrejo in izdelek postane neaktiven.

Splošne prebavne težave:
Odmerjajte po 6 kapjic na dan in sicer vse do tedaj, dokler trajajo težave s prebavo. Z jemanjem nadaljujte še 1-2 tedna po prenehanju tovrstnih težav.

Po antibiotični terapiji:
Zdravljenje z antibiotiki povzroči odmrtje vseh pozitivnih bakterij v prebavnem traktu. To pomeni, da je jemanje mikroorganizmov zelo priporočljivo, jemljite pa jih še en teden po prenehanju terapije in sicer po 6 kapljic na dan.

Pri sočasni uporabi kapljic Normia Baby in antibiotikov naredite vsaj trourni razmak.

Sestava Normia Baby kapljic

olje sončnic, visoko kakovostne bakterijske kulture Lactobacillus rhamnosus, LGG in Bifidobacterium, vsebuje pa tudi vitamin E kot antioksidant.

Neredna prebava
Neredna prebava in prehranjevanje je pogosto posledica neurejenih razmer v prebavnem traktu. Na količino pozitivnih bakterij pa vpliva tudi antibiotična terapija ter tudi zunanji vplivi (morebitna preobčutljivost na določena hranila). To so le nekateri vzroki, zakaj je nadomeščanje bakterijskih kultur izrednega pomena.


Papljice Normia Baby lahko uporabljajo vsi, tudi alergiki, saj so brez alergenov, glutena, laktoze in mlečnih beljakovin. Hrani se jih pri sobni temperaturi. Pakiranje zadosti mesečni redni uporabi, saj je dovolj jemanje šestih kapljic dnevno. NOrmiA Baby kapljice so najcenejši proizvod z mikroorganizmi v obliki kapljic na slovenskem tržišču, ki vsebuje najbolj raziskana seva, med njimi tudi lgg.

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaPrehransko dopolnilo, kapljice

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.