Norwegian olje polenovke, 250 mL

<strong>Norwegian olje polenovke je tekoče Omega-3 olje z okusom limone in visoko vsebnostjo naravnih antioksidantov. </strong> Norwegian olje polenovke je tekoče Omega-3 olje z okusom limone in visoko vsebnostjo naravnih antioksidantov.
946141 8282

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Norwegian olje polenovke je tekoče Omega-3 olje z okusom limone in visoko vsebnostjo naravnih antioksidantov. Visoka vsebnost omega-3 DHK in EPK.

Naravno vsebuje vitamin D:
Vitamin D prispeva k normalni absorbcij in ravni kalcija v krvi, k ohranjanju zdravih kosti, zob in prispeva k delovanju imunskega sistema ter ima vlogo pri delitvi celic.

Naravno vsebuje vitamin A in E.
mešanica deluje antioksidativno in zaščitno

Prednosti prehranskega dopolnila

Proizvedeno iz norveške polenovke iz Lofotena in Vesteralene. Z enim odmerkom pokrijemo tudi dnevno potrebo po vitaminu D.

Prisotnost antioksidantov, origana, rožmarina, timijana in klinčkov. Zaradi tekoče oblike v telo ne vnašamo želatine. Primerno za osebe z oteženim požiranjem. Odličen okus brez spahovanja.

Z molekulsko destilacijo odstranjene nepotrebne snovi. Farmacevtsko preizkušena kakovost in čistost.

Širok spekter Omega-3 maščobnih kislin EPK, DHK in DPK. Izdelek ne vsebuje umetnih okusov, barvil, konzervansov, GSO, GM in dražečih sestavin.

Najboljša Norwegian olja

Dolgoletne raziskave in razvoj so ključni dejavnik uspeha za Izdelavo Norweglan Omega 3. Zagotavljamo vam, da so naši izdelki proizvedeni na Norveškem in v skladu s standardom kakovosti GMP. Ponujamo vam široko paleto Izdelkov, ki zagotavljajo najpomembnejša prehranska dopolnila. Norwegian Omega 3 je bila ustvarjena s ciljem, da ponudimo trgu najčistejšo, večnamensko omega 3, kolikor je le mogoče želeli smo ponuditi najvišjo kakovost za tiste, ki si preprosto želijo najboljše.

Da bi pripravili najboljše omega-3 izdelke, moramo imeti na voljo najbolj kakovostne sestavine. Največje koncentracije omega-3 najdemo v pelagičnih ribah iz različnih delov oceanov. Norwegian Omega 3 je izdelana izključno iz teh rib in nobenih drugih, surovo ribje olje je izboljšano s patentiranim postopkom čiščenja, med katerim se vse nezaželene snovi odstranijo.

Olje gre nato skozi drugo rafinacijo, ki pusti bistvene omega-3 aktivne snovi nedotaknjene. Vsi naši proizvodni procesi sledijo smernicam dobre proizvodne prakse GMP, ki so opredeljene za farmacevtsko industrijo. Namen GMP je zagotoviti Visoko kakovost in popolno varnost norveških omega-3 izdelkov.

Naši laboratoriji so sodobno opremljeni z visoko tehnološkimi instrumenti za nadzor kakovosti, raziskave, testiranje in razvoj izdelkov. Laboratorij je opremljen za uporabo ustreznih analitičnih tehnik, kot so atomska absorpcijska spektrometrija, visoko tlačna tekočinska kromatografija in plinska kromatografija ...

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Biopharma Biopharma
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov