Nova prehranska dopolnila Terra Nova

V Terra novi so razvili kar nekaj novih prehranskih dopolnil namenjenih lajšanju vsakodnevnih težav in zapletov s kožo, negi telesa, prenatalni skrbi, skrbi za kosti, slabokrvnosti in še bi lahko naštevali!

Da bi bila prehranska dopolnila Terra Nova še bolj dostopna uporabnikom ter potrošnikom, smo cene dopolnil znižali. Tako jih lahko le pri nas kupite za nekaj procentov ceneje.

Tako so razvili povsem nov tip proizvodnje prehranskih dopolnil oziroma se držijo zelo pomembnih načel pri proizvodnji prehranskih dopolnil Terra Nova. Njihova holistična inovacija je takšna, da pri sami proizvodnji uporabljajo le kakovostne in sveže rastline in živila.
Vsaka sestavina je skrbno izbrana, vsi pripravki pa so skrbno formulirani z namenom zagotavljanja učinkovitosti izdelka ter njegove kakovosti.
Terra Nova prehranska dopolnila so proizvedena tako:
- da je povečana sama stopnja biorazpoložljivosti, koristnosti in delovanja
- da zaščiti telo, celice pred antioksidativnim stresom
- da je v dopolnilih kar se da naveč sinergistično delujočih encimov ter njihovih kofaktorjev
- da je pospešena prebava in prebavni proces
- da podpira funkcijo - ustrezno delovanje telesa.

Pri vsem tem ne smemo pozabiti na pomembno raziskavo Phytofresh, ki zagovarja poseben način pridobivanja učinkovin in sicer s sušenjem svežih rastlin, saj je s tem postopkom ohranjena učinkovitost ter sama biokemična zgradba ekstrakta, ki ga pridobimo.

Z omenjenim postopkom je tako izboljšana topnost ekstraktov in omogočena boljša obstojnost.

Prednosti sušenja z zamrzovanjem:
•          Encimi in kompleksi v Terra Nova prehranskih dopolnilih so zaščiteni pred razpadom - druge oblike sušenja do samih izvlečkov niso tako tolerantne.
•          Obstojnost končnega proizvoda je daljša kot sicer
•          Enostavna pridobitev krhkega ostanka (le-tega se samo zmelje) po omenjenem procesu sušenja.

Komentarji