Novelty družinsko energijsko mleko za tuširanje, 250 mL

<strong>Novelty družinsko energijsko mleko za tuširanje je kozmetično mleko, ki je obogateno s hidratantnimi komponentami ter negovalnim olivnim oljem. </strong> Novelty družinsko energijsko mleko za tuširanje je kozmetično mleko, ki je obogateno s hidratantnimi komponentami ter negovalnim olivnim oljem.
14433 14433

Ocene in mnenja

Opis

Novelty družinsko energijsko mleko za tuširanje je kozmetično mleko, ki je obogateno s hidratantnimi komponentami ter negovalnim olivnim oljem.

Olivno olje kožo in dermis kože intenzivno nahrani, olivno olje je visoke kvalitete. Novelty mleko pa vsebuje tudi hidratantno bazo, ki pripomore k intenzivnemu vlaženju.

Obnovitveno mleko za prhanje z naravnimi snovmi kot sta oljčno olje in hidratantno mleko, za ohranjanje mehke in tonične kože.

Novelty mleko kožo intenzivno nahrani ter ji nudi blagodejno sprostitev. Izdelek je nekoliko aromatiziran, aroma pa nikakor ni vsiljiva. Izdelek je dermatološko preizkušen.

Izdelek ne vnašajte v očesno ali druge sluznice.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Hči (14): »Kadar sem pri računalniku, na primer - pravzaprav sem lahko pri računalniku samo trikrat na teden po pol ure. V resnici sem več kot trikrat, ampak tiste pol ure se mi zdi čisto v redu, in to lahko potrdita tudi mama in očka. Ampak potem pride očka že po 20 minutah in reče:

Pojdi zdaj proč, še drugi potrebujejo računalnik in podobno in potem sedi on zvečer za njim tri ure in pol. In to me res neskončno razbesni, če me že po 20 minutah oblaja, naj grem proč, nanj pa nihče na laja, če sedi za računalnikom. Resda je sicer njegov, toda ... «
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: SilcSpA SilcSpA
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede