Novelty družinsko kopalno mleko s karite maslom, 500 mL

<strong>Novelty družinsko kopalno mleko s karite maslom je intenzivno hidratantno mleko, ki je namenjeno vsem družinskim članom, še posebej pa tistim, ki imajo suh tip kože. <br></strong> Novelty družinsko kopalno mleko s karite maslom je intenzivno hidratantno mleko, ki je namenjeno vsem družinskim članom, še posebej pa tistim, ki imajo suh tip kože.
14239 14239

Ocene in mnenja

Opis

Novelty družinsko kopalno mleko s karite maslom je intenzivno hidratantno mleko, ki je namenjeno vsem družinskim članom, še posebej pa tistim, ki imajo suh tip kože.

Intenzivne vlažilne komponente kožo globinsko navlažijo, ter ji nudijo prijeten občutek, medtem pa lipidne komponente karitejevega masla kožo regenerirajo, popravijo dermis kože ter ga zaščitijo pred prehitrim izhlapevanjem vlage iz površine kože.

Karitejevo maslo vsebuje maščbne kisline, kiso na las podobne telesnim celicam, zato se v kožo telesa tudi vgrajujejo.

Uporaba Novelty kopalnega mleka

Mleko za kopanje nanesite na površino kože obraza in telesa, ko je le-to temeljito oprhano. V takem stanju nanesite mleko ter ga vtrite v površino kože telesa ter nato temeljito izperite s toplo vodo.

Izdelek ne vnašajte v telesne sluznice, v kolikor tja zaidejo izperite mleko z veliko količino vode. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

Zdravljenje

Pri spalni bolezni je zgodnje zdravljenje nadvse pomembno.

Uspešno je predvsem, ko so paraziti še v krvi in bezgavkah in ne že v možganih. Sintetični diamidini, npr. pentamidin izetionat in suramin, so primerni za zdravljenje zgodnjega stadija bolezni, melarsoprol, t], trivalentni arzenski derivat pa za zdravljenje kasnega stadija bolezni. Proti tej tripanosomozi uspešno deluje tudi eflornitin (Wery, 1994, Gompel in Vervoort, 1997, Abramowicz, 2004).
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: SilcSpA SilcSpA
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja