Novelty družinsko nevtralno intimno milo, 250 mL

<strong>Novelty družinsko nevtralno intimno milo je primerno za nežno intimno nego - izdelek lahko uporabljajo vsi družinski člani.<br></strong> Novelty družinsko nevtralno intimno milo je primerno za nežno intimno nego - izdelek lahko uporabljajo vsi družinski člani.
527815 1866

Ocene in mnenja

Opis

Novelty družinsko nevtralno intimno milo je primerno za nežno intimno nego - izdelek lahko uporabljajo vsi družinski člani.

Izdelek nećno očisti intimne predele, pri tem pa je izjemno pomembno, da ne spremeni pH intimnega področja, predvsem sluznice. Izdelek ne vsebuje alergeno, ne povzroča nneprijetnega občutka, ob enem pa ohraja vse fiziološke dejavnike nespremenjene.

Formula Novelty je dermatološko testirana in upošteva fiziološki PH površine kože, ki predstavlja učinkovito kožno bariero. Novelty intimno milo deluje preventivno, pred nastajanjem morebitne rdečice in razdraženosti.

Hraniti pri temperaturi pod 40°C in stran od virov toplote.

Uporaba Novelty intimnega mila

Izdelek nanesite na navlaženo kožo, spenite ted izmijte s toplo vodo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Znanost o vzgoji - praktični nasveti o spanju, joku, igri

Dejavnosti za otroke, mlajše od pet let
Pred vami je nekaj zamisli za intenzivne dejavnosti, ki jih lahko počnete skupaj z otroki, mlajšimi od pet let. Če imate občutek za zabavo in igro, bodo takšne dejavnosti bogat vir zamisli. Če pa vam je pri telesni igri z otrokom neprijetno, v tem trenutku za vas morda še niso primerne. Če se silite z njimi, bo otrok prevzel vašo okornost, anksioznost ali zadrgnjen ton vašega glasu. V takšnem primeru ga igra ne bo več zanimala, ker se mu v možganih ne bodo sproščale čudovite kemične snovi, ki krepijo povezanost, ampak velika količina stresnih kemičnih snovi. Če pa vam je pri igri prijetno in se pri tem radi dotikate otroka, vam bo dal z radostnim vreščanjem in klici: "Še, še!" vedeti, da so takšne dejavnosti zanj ravno pravšnje.
Odlomek je iz knjige Znanost o vzgoji; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: SilcSpA SilcSpA
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede