Novelty šampon proti prhljaju, 250 mL

<strong>Novelty šampon proti prhljaju je namenjen učinkoviti negi las in lasišča, ki je manifestirano s prhljajem. </strong> Novelty šampon proti prhljaju je namenjen učinkoviti negi las in lasišča, ki je manifestirano s prhljajem.
443115 6123

Ocene in mnenja

Opis

Novelty šampon proti prhljaju je namenjen učinkoviti negi las in lasišča, ki je manifestirano s prhljajem.

Izdelek odlično očisti vse luske ter ostanke prhljaja in morebitnega neprijetnega luščenja kože lasišča. Lasje z redno uporabo  postanejo zopet lepi, brez prhljaja, vitalni na izgled ter voljni.

Lasje so vidno bolj negovani, ne potrebujejo dodatne nege.

Opozorila ob uporabi Novelty šampona proti prhljaju

Izogibajte se stiku z očmi, v primeru stika dobro sperite. Hraniti pri temperaturi pod 40°C in stran od virov toplote.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Znanost o vzgoji - praktični nasveti o spanju, joku, igri

V krvi nerojenega otroka lahko že po sedmih tednih od spočetja najdemo opioide, snovi, ki povzročajo zadovoljstvo. Kakšen sijajen začetek življenja! Vendar pa vemo tudi, da lahko, če je mati v zadnjih treh mesecih nosečnosti pogosto v stresu, velike količine stresnih kemičnih snovi (kortizola in glutamata) prek posteljice preidejo v možgane nerojenega otroka.

Nekatere raziskave kažejo, da so lahko otroci, ki so v materinem trebuhu izpostavljeni veliki količini stresnih kemičnih snovi, ob rojstvu in pozneje, ko odrastejo, manj sposobni obvladovati stres. Visoka raven stresa v nosečnosti je eden od dejavnikov tveganja za depresijo in jemanje zdravil pozneje v življenju. Otrok, ki je doživljal stres že pred rojstvom, je lahko po rojstvu zelo nemiren in starši se morajo še dodatno potruditi, da uravnovesijo njegovo mučno čustveno in telesno stanje. Če je otrok, ki je doživel veliko stresa, deležen velikih 'odrnerkov' pomirjanja in tolaženja - tako kot je to opisano v knjigi - se lahko njegova sposobnost za obvladovanje stresa izboljša.

V nekaterih primerih se je pokazalo, da prevelika količina stresa v nosečnosti pri nerojenem otroku prizadene gensko pogojeno sproščanje kemičnih snovi in hormonov, ki so odločilni za čustvovanje.

Odlomek je iz knjige Znanost o vzgoji; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: SilcSpA SilcSpA
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja