Novo na slovenskem tržišču – NanoSeptic antibakterijske podlage!

NanoSeptic antibakterijske podlage so linija izdelkov, ki jih proizvaja podjetje NanoTouch Materials iz ZDA.
Lastnost njihovih izdelkov je, da površina podlage uničuje bakterije, viruse, glivice in s tem poskrbi za nezmožnost obstoja in razmnoževanja nevarnih mikrobov na površini podlage. Izdelke uporabljamo na mestih, kjer si želimo znebiti in zajeziti obstoj in razmnoževanje nevarnih mikrobov (vrata, vratne kljuke, pisalne mize, delovni pulti, jedilna miza, na javnih mestih,…). Podjetje pri proizvodnji izdelkov uporablja patentirano zadnjo generacijo nanotehnologije in so izdelani iz poliesterskih vlaken v kombinaciji z antibakterijskim nanosom in ne vsebujejo težkih kovin ali strupov, tako da so iz vidika ljudi in okolja povsem varni za uporabo. Izdelki se čistijo z vodo in klasičnimi čistili (izogibati se moramo čiščenju z agresivnimi čistili, strojnemu čiščenju ter uporabo grobih predmetov pri čiščenju).
Izdelki imajo rok uporabe do 1 leta od začetka uporabe.

Linija izdelkov obsega podlage namenjene tako za poslovno kot zasebno uporabo. Linija izdelkov trenutno vsebuje 14 izdelkov in se  stalno dopolnjuje. Izdelke delimo v 3 skupine:

•    samolepilne antibakterijske nalepke. Med njih uvrščamo samolepilne nalepke različnih velikosti, ki se nalepijo na vrata, vratne kljuke, vratne drogove,…za zaščito pred nevarnimi mikrobi. Nalepka se enostavno nalepi na izbrano mesto in tam poskrbi, da se na tem mestu nevarni mikrobi uničijo in ne razmnožujejo.

•    prenosne antibakterijske podlage. Med njih sodita mala in velika potovalna podlaga, ki sta pakirani v priročni embalaži in primerni za ljudi, ki veliko potujejo. Zaradi priročne embalaže sta enostavni za prenašanje v poslovni torbi, ženski torbici, aktovki, nahrbtniku,…med prenosne podlage štejemo tudi podlago za prigrizke ter večjo namizno podlago, ki se obe lahko uporabljata v domačem okolju na jedilni mizi, pisalni mizi, kot podlaga pri oskrbovanju novorojenčkov,…

•    posebne antibakterijske podlage. Med njih uvrščamo podlago za miško, trpežno namizno podlago s koledarjem (samolepilno dno), antibakterijski ovitek za tablični računalnik Apple Ipad2 ter vodič po TV kanalih. Izdelki so odlična možnost za opremo domače pisarne, pisalne mize v službi,…

Če si želite zmanjšati možnost okužbe z nevarnimi mikrobi kot so E.Coli, S. aureus, bacili (gram positive), bakterija Clostridium Difficile in podobnimi so NanoSeptic® antibakterijske podlage odlični dodatek k že uveljavljenim higienskim metodam (umivanje rok, čiščenje predmetov, objektov). Dejansko z njihovo uporabo zajezimo obstoj in razmnoževanje nevarnih mikrobov na mestih, kjer smo do sedaj iz higienske perspektive naredili premalo.

V naši spletni lekarni ponujamo naslednje Nanoseptic antibakterijske podlage:

•    Mala potovalna podlaga
•    Velika potovalna podlaga


Komentarji