Now - 50 let kakovosti, zaupanja in zvestobe!

petek, 09 november 2018

now izdelki

Vizija je gonilo razvoja in napredka

Tudi Elwood Richard, ustanovitelj podjetja NOW FOODS, jo je imel. Veliko vizijo. Pisalo se   je leto 1968, ko se je začela zgodba o uspehu blagovne znamke NOW FOODS v družinskem podjetju. Iz začetnega pionirskega dela so se v 50 letih razvili   v enega vodilnih svetovnih proizvajalcev naravnih prehranskih dopolnil, prehranske znanosti in razvoja tehnologij, ki vse bolj narekuje trende na tem področju. Podjetje NOW FOODS je dobilo številne nagrade in priznanja, svojo prodajno mrežo pa ima razpredeno skoraj po vsem svetu.

Kakovost, zaupanje in zvestoba so trden temelj dolgoročne rasti podjetja.  

Kakovost in naravne sestavine

Pri proizvodnji izdelkov uporabljajo samo naravne ali naravnim enake surovine. Poleg tega, kaj izdelki vsebujejo, je pomembno tudi, česa ni v njihovih izdelkih. Izdelki NOW FOODS ne vsebujejo gensko spremenjenih organizmov, težkih kovin (v lastnem laboratoriju testirajo vse nabavljene surovine glede prisotnosti težkih kovin), hidrogeniranih maščob in transmaščobnih kislin, nanodelcev, hormonov (npr. estrogena, testosterona, androstendiona, DHEA), surovin tudi nikoli ne obsevajo. Vsi izdelki imajo certifikat dobre proizvodne prakse, kar je za NOW FOODS osnovni standard.

Že na začetku svojega delovanja so kakovost postavili na prvo mesto. Z leti razvoja in rasti podjetja je ta postala sinonim blagovne znamke NOW FOODS. Danes proizvajajo več kot 2.000 različnih izdelkov, mesečno pa naredijo več kot 19.000 analiz in testov, tako na vhodnih surovinah in sestavinah kot na končnih izdelkih. Temu je podrejen celoten proizvodni proces. Trenutno za kakovost izdelkov skrbi kar   150 strokovnjakov, od tega 6 doktorjev znanosti.

Zaupanje

Hkrati s kakovostjo se je gradilo in se še gradi tudi zaupanje blagovni znamki NOW FOODS. Kupci, ki hočejo nekaj več za svoje zdravje in dobro počutje, so to prepoznali prav v tej blagovni znamki.

Zvestoba

Zvestoba uporabnikov je logična posledica dolgoletne zavezanosti kakovosti, odlični sestavi izdelkov in najboljšemu razmerju med ceno in kakovostjo. Večina kupcev postane zvesta blagovni znamki NOW FOODS. To podjetju veliko pomeni, zato veliko vlaga v razvoj novih izdelkov, s katerimi zadovolji tako najzahtevnejše nove kot svoje dosedanje zveste kupce.

V čem je skrivnost uspeha podjetja NOW FOODS?

Razvoj  

Zelo pomembna sta razvoj novih izdelkov   in nenehno sledenje trendom, saj je pomembno biti prvi med ponudniki.Močan razvojni oddelek dnevno proučuje nove učinkovine in ustrezne kombinacije izdelkov. Letno ponudijo kupcem v povprečju več kot 1 00 novih izdelkov.   Vsebnost in čistost učinkovin Odmerki aktivnih sestavin v izdelkih NOW FOODS so izbrani premišljeno. Zaradi neuravnotežene prehrane in različnih potreb po mikrohranilih v različnih življenskih obdobjih in stanjih lahko uporabniki izberejo kakovostne izdelke s preverjeno čistostjo. že od leta 2007 podjetje uporablja napravo za napredno testiranje prisotnosti težkih kovin ICP-MS*, ki jo imajo še danes le redki proizvajalci prehranskih dopolnil. Tako lahko sami nadzorujejo celoten proizvodni proces in za vsak izdelek, ki ga dajo na trg, zagotavljajo kakovost. Odlično razmerje med ceno in kakovostjo proizvajalec dosega z večjimi, ekonomičnimi pakiranji, s čimer se zmanjša tudi obremenitev okolja s plastično embalažo.

Blagovna znamka NOW FOODS je tako postala sinonim za kakovost, zaupanje in zvestobo uporabnikov. 

V družinskem podjetju NOW FOODS danes delo nadaljuje že tretja generacija. Podjetje je postalo eden izmed najbolj prepoznavnih proizvajalcev naravnih prehranskih dopolnil. Njihova sedanja vizija je še vedno enaka prvotni - kupcem ponuditi naravne in zdrave izdelke vrhunske kakovosti in po dostopni ceni. Veseli smo, da smo lahko del te uspešne zgodbe.

*ICP-MS (masna spektroskopija z induktivno sklopljeno plazmo) je draga in izjemno občutljiva analizna metoda, s katero lahko v surovinah in izdelkih okarakteriziramo različne nečistote v izjemno majhnih količinah (ppt oz. 10-12). Je ena najobčutljivejših tehnik atomske spektroskopije s katero lahko v vzorcih določimo sledove težkih kovin, nekovin in drugih nečistoč.

Strokovna podpora in verodostojnost zapisanega

Vsebina in opis na tej strani je pod nadzorom farmacevtov in ostalih strokovnih sodelavcev.

Posodabljanje zapisov na strani je pod nadzorom: Lukanc Tomaž & Lukanc Maja mag. farm. Strokovni pregled informacij na strani: Lukanc Maja mag. farm. & Lukanc Tanja mag. farm.

V kolikor želite prijaviti napako ali nedoslednost na strani, ki ste jo morebiti opazili, lahko to naredite s klikom na ta link.

Komentirajte

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.