Now Betaine HCl kapsule, 120 kapsul

Now Betaine HCl kapsule so posebna formulirana kombinacija , ki vsebuje v sebi prebavni encimski sistem pepsin in betain HCl. Now Betaine HCl kapsule so posebna formulirana kombinacija , ki vsebuje v sebi prebavni encimski sistem pepsin in betain HCl.
536717 10308

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Now Betaine HCl kapsule so posebna formulirana kombinacija , ki vsebuje v sebi prebavni encimski sistem pepsin in betain HCl.

Viden učinek prehranskega dodatka je viden že zelo hitro in sicer z dnevnim odmerkom po 1 kapsulo pred vsakodnevnim obrokom.

Zakaj je pomemben betain v organizmu?

Betain ima pomembno vlogo pri regulaciji in presnovnih procesih homocisteina. Sam učinek prehranskega dopolnila nastopi že zelo hitro in sicer pri vnosu do 1,5 gramov betaina.

Uporaba prehranskega dopolnila Now Betaine HCl kapsule

Priporoča se odmerjanje do 1 kapsulo pred posamičnom obrokom.Da ne bi bilo delovanje premočno izdelka nikoli ne zaužijte pred obrokom na popolnoma prazen želodec.

V kolikor trpite za morebitno razjedo na predelu želodca ali imate karkšne koli druge težave prebavnega trakta izdelka ne uporabljajte.

Vsebnost prehranskega dopolnila Now Betaine HCl kapsule

1 kapsula Now Betaine HCl vsebuje:

648 mg Betaine HCl

150 mg pepsina, ki je poznan kot dober prebavni encim v organizmu.

Ostale pomožne sestavine: želatina iz katere je narejena kapsula, magnezijeve soli maščobnih kislin rastlinskega izvora, silicijev dioksid.

Posebna formula Now Betaine HCl je namenjena delovanju v želodcu in drugod v prebavnem traktu.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Now Now
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov