Nuk Baby Menu Processor za hitro pripravo otroške hrane, 1 set

Nuk Baby Menu Processor za hitro pripravo otroške hrane Nuk Baby Menu Processor za hitro pripravo otroške hrane
10532 10532
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Nuk Baby Menu Processor za hitro in nežno pripravo otroške hrane 4 funkcije v 1 : soparnik, mešalnik, grelnik in odmrzovalnik.

  • Dva parna vložka omogočata pripravo različne hrane istočasno.
  • Dve mešalni fazi za pripravo jedi.
  • Priložena knjižica s prehranskim svetovanjem in zdravimi recepti – pripravljena v sodelovanju FKE Research Institute of Child Nutrition v Dortmund, Nemčija. (v jezikih D, GB, F, NL)

Z NUK Baby Meni lahko v najkrajšem času pripravite okusne in zdrave obroke za vašega otroka. Sestavine parno pokuhat - zmešate - pripravljeno!
Nežno parno kuhanje ohrani vitamine in hranilne snovi. Pri mešanju vam dve različni stopnji hitrosti omogočita pripravo kaš, primernih za določeno starost.

NUK Baby Meni uporablja vročo paro za parno kuhanje, segrevanje in odmrzovanje hrane. Ta nastane s segrevanjem vode v posodi za vodo. Para je speljana od osnovne naprave preko pokrova v posodo. Da lahko para prehaja neovirano v posodo, je nujno ustrezno namestiti pokrov in ga zapreti. Za ta namen je pokrov opremljen z zaklenjenim zaklopom. Predvsem je treba paziti, da se zagotovi optimalna povezava z odprtino za izhod pare na osnovni napravi z odprtino za vstop pare na pokrovu.

Toda NUK Baby Meni zmore še več! Odtajanje in pogrevanje živil je enostavno. S priloženim rezilom za smoothije lahko pripravljate okusne sadne kašice ali smoothije - ki zagotovo ne bodo teknili samo vašemu otroku!

NUK Baby Meni vam olajša pripravo zdrave otroške hrane. Zelenjavo, meso, ribe in sadje lahko kuhate pod paro, mešate, odtajate in segrevate. Iz surovega sadja lahko pripravite sadno kašo ali smoothije.

Tehnični podatki aparature Nuk Baby Menu Processor

Napajanje: 220 V - 240 V / 50Hz
Delovna temperatura: 0 °C - +45 °C (+32° F - +113°F) Vlažnost med delovanjem: 20% - 95% relativne vlažnosti Varnostni razred: I
Stopnja zaščite: IPX0
Moč priključka: 200 W (motor) Moč segrevanja: 500 W

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Rak jeter

Koga lahko bolezen prizadene?
Letno oboli za rakom jeter en človek na 13.500 ljudi, najpogosteje med petdesetim in šestdesetim letom življenja. Moški so pogosteje prizadeti kot ženske.

Zloraba alkohola in s tem nastajajoča ciroza jeter spodbujajo nastanek raka na jetrih. Tveganje za nastanek obolenja pa poveča tudi okužba s hepatitisnim virusom.

Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nuk Nuk
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja