Nuk Evolution action lonček s slamico 12m+, 230 mL

Nuk lonček active s slamico je lonček izboljšane generacije NUK lončkov, ki podpirajo razvoj otroka pri samostojnem pitju.
15953 15953

Ocene in mnenja

Opis

Nuk Evolution action lonček s slamico je inovativen izdelek, ki je primeren predvsem za otroke, ki jih želimo navaditi na samostojno pitje. 

Izdelek je primeren za otroke nad dopolnjenim 12 mesecem starosti. 

Lonček ima mehko silikonsko slamico, ki pripomore k enostavnajšemu pitju in ne iritira otroških ust in dlesni. Slamica je do sluznice otroških ust povsem nežna in tolerantna. 

Lonček je sestavljen iz 5 sestavnih komponent, kar omogoča enostavno sestavljanje in enostanvo čiščenje teh delov. 

Ostale prednosti Evolution Nuk lončka

  • lonček ne poliva
  • omogoča neprekinjen tok med samim pitjem tekočine
  • ima integrirano odprtino za normaslno prehajanjer zraka in posledično normalno pitje
  • izdelek je možno čistiti v pomivalnem stroju, slamine ne čistite v njem
  • ne vsebuje BPA komponent

Za higiensko zaščito med potjo, ne uporabo se lonček lahko enostavno zaklene. Na lončku je ml skala, ki nam pokaže količino oz. militražo v lončku. Izdelan je iz polipropilena.

Lonček zap itje Nuk je na voljo v treh barvah: transparentna, modra in roza, katere lahko izberete  v spustnem seznamu. 

Volumen: 230 ml.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje

Ni skrivnost, da telesna dejavnost krepi mišice, varuje kosti, porablja kalorije in vsak naš korak spremeni v vesel poskok. Toda pred kratkim so raziskovalci odkrili novo dodatno korist: vadba deluje kot močno cepivo proti samemu procesu staranja.

Ko so fiziologi na Univerzi Florida spremljali zdrave ljudi, stare 60 do 85 let, med šestmesečnim programom dviganja uteži in nato preverili škodo zaradi prostih radikalov, so jih rezultati presenetili. Ob koncu študije so sodelujoči, ki so opravljali nizkointenzivno telovadbo, zmanjšali škodo zaradi prostih radikalov, medtem ko se je pri tistih, ki so opravljali visokointenzivno telovadbo, ta škoda rahlo povečala. V kontrolni skupini, ki sploh ni telovadila, pa se je škoda zaradi prostih radikalov povečala za vrtoglav ih 13 odstotkov.

V drugi študiji Univerze Florida so raziskovalci ugotovili, da enourna telesna dejavnost na dan že po treh dneh zviša raven pomembne snovi, ki deluje proti prostim radikalom. Imenuje se superoksid dismutaza, ustvarjajo pa jo mišične celice po vsem telesu, tudi srčna.

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nuk Nuk
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov