Nuk Fleksi lonček (24 mesec +) robot, 300 mL

Izjemno lahek in čvrst primeren za aktivne in dinamične otroke. Izjemno lahek in čvrst primeren za aktivne in dinamične otroke.
519898 4322

Ocene in mnenja

Opis

Slika je simbolična.
 
Nuk Fleksi lonček je namenjen za vse tiste otroke, ki so dopolnili 24 mesec starosti.

Izjemno lahek in čvrst. Primerno za aktivne in dinamične otroke. Z mehko slamico. Izdelano iz čvrstega PP (polipropilen) materiala, ki ne vsebuje Bisfenola A. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Prezgodnji porod

Preprečevanje
Podporni šiv (cerklaža) se priporoča redko in samo za ženske, ki 50 imele že več splavavali pri katerih je izhod iz maternice zelo šibek. Pri tem se 5 šivam zapre maternični vrat in se ga ponovno odpre šele dva tedna pred rokom poroda ali pri popadkih, ki jih ni mogoče več zavreti.

Kot alternativo se priporoča tako imenovano cerklažo s pesarjem, to je obroček iz umetne mase, ki se ga namesti prek materničnega ustja in drži zaprt izhod iz maternice.

Trebušne infekcije, ki sprožijo popadke, je treba zdraviti z antibiotikom.

Porod. Če noben ukrep ne pomaga preprečiti prezgodnjega poroda, je treba omogočiti otroku, da pride na svet na najbolj pazljiv način. Pri prezgodnjem porodu se največkrat naredi prerez presredka, da lahko občutljiva otrokova glava nepoškodovano izstopi. Zaradi občutljivosti otroka naj bi porod potekal v močno ogrevanem prostoru.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nuk Nuk
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede