Nuk Nature Sense steklenička PP, 150 ali 260 mL

Nuk Nature Sense steklenička je narejena iz kvalitetne plastične mase - polipropilena, ki je visoke kakovosti in ne odpušča sestavin, ki bi škodile.
4168 4168

Ocene in mnenja

Opis

Nuk Nature Sense steklenička je narejena iz kvalitetne plastične mase - polipropilena, ki je visoke kakovosti in ne odpušča sestavin, ki bi škodile. 

Manjšemu pakiranju 150 mL je priložen cucelj velikosti 0-6 mesecev (S – 3 odprtinice, M-6 odprtinic, L-9 odprtinic)

Večjemu pakiranju 260 mL je priložen cucelj velikosti 6-18 mesecev (S-3 odprtinice, M-6 odprtinic, L-9 odprtinic)

Oblika Nuk Nature Sense cuclja posnema materine prsi, kar daje vašemu otroku prijeten občutek in varnost. 

Izdelek je priporočen s strani kar 92 % babic in kar 98 % staršev - to so izsledki raziskave iz Nemčije v letu 2016. 

Cucelj je izdelan z namenom ortodontske zaščite. Ortodontska oblika cuclja in izrazito široka opora za ustnice omogoča pravilno rast in razvoj otroka. Omogočeno je enostavno izmenjevanje dojenja in hranja po flaški. 

Inovativen sistem zaščite - gre za sistem Nuk Air System, ki zmanjšuje požiranje prevelike količine vdihnjenega zraka. Posledično je manj trebušnih krčev in težav z prebavo dojenčka. Ima izredno mehko konico, ki je še posebej fleksibilna in se v ustih prilagaja na podoben način kot materina bradavica pri dojenju.Na cuclju je več drobnih odprtinic za pitje – enako kot pri materini bradavici, zato zagotavlja nemoten naravni tok hranjenja.

Cucelj je izdelan iz silikona – material brez bisfenola A (v skladu z Direktivo EU 2011/8/EU) Steklenička je izdelana iz izredno kakovostnega poliprolilena (PP).
Na voljo v štirih barvah.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Nosečnost - kaj storiti in kaj opustiti?

Poskrbite za telo
Koža in lasje: Koža lahko v nosečnosti postane lepša in bolj žareča. Težave s kožo pa se lahko tudi poslabšajo: koža in lasje se prehodno hitreje zamastijo, nekatere ženske se močneje potijo.

Zlasti poleti pomagajo občasni hladni tuši, ki obenem pospešijo krvni obtok in poživijo težke noge. Zaradi močnega razteza nja kože lahko na trebuhu, prsih, stegnih in zadnjici nastanejo nosečnostne proge (tako imenovane strije). Pri veliko ženskah so temnejše kot preostala koža; to obarvanje po porodu znova izgine, tako da strije niso več opazne ali pa postanejo tanke, svetle črte. Strij ni mogoče vedno preprečiti, saj jih pogojuje dedna nagnjenost. Masiranje z rokavico ali krtačo, dnevno ščipanje kože na trebuhu, izmenično tuširanje s toplo in hladno vodo ter mazanje s kakovostnimi olji, kot sta jojoba ali mandljevo olje, pa lahko zmanjšajo njihovo pojavljanje.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nuk Nuk
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov