Nuk odstranjevalec madežev, 360 mL

<strong>Nuk odstranjevalec madežev odstranjuje tipične, trdovratne madeže dojenčkov, kot so ostanki hrane.</strong> Nuk odstranjevalec madežev odstranjuje tipične, trdovratne madeže dojenčkov, kot so ostanki hrane.
15952 15952

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Simona **** 8. 06. 2017 09:17
Take izdelke vedno raje nakupujem pri vas kot pa na mimovrste - oni nimajo pojma- robo pa nakupujejo... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Za trdovratne madeže dojenčkov

Nuk odstranjevalec madežev odstranjuje tipične, trdovratne madeže dojenčkov, kot so ostanki hrane, z nežno, a posebej učinkovito aktivno formulo vode in mineralnih soli. Za najboljše rezultate čiščenja uporabite razpršilo v kombinaciji z Nuk čistilom za perilo. Vse sestavine se izplaknejo in ne puščajo sledi ter so dermatološko testirane.

Sestavine: voda, mineralne soli

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje

Nazaj k naravi

Mislite, da je uživanje veliko mesa človekova naravna prehrana? Morda, če živite na robu Severnega ledenega morja, kjer zelenjava preprosto ne raste. Za večino človeštva pa to ne drži. Večina velikih človeških populacij se je razvila predvsem ob prehrani, bogati z vlakninami, zelenjavi z malo kalorijami, sadju in stročnicah.

To je za nas naravno.

Zato se vrnite k svojim prehranskim koreninam in podvojite vse svoje dnevne obroke sadja in zelenjave ter prepolovite uživanje maščob, kot sta olje in maslo, in hrane z veliko kalorijami, kot so slaščice.

Ni vam treba jesti surove hrane. Poskusite za kosilo nekaj prqišč mlade špinače v juhi. Skuhajte nekaj dodatnih fižolov ali korenčkov za večerjo, za zajtrk pa si privoščite polno skodelico sadja namesto le polovice. Se počutite site? Zelenjava vam razširi želodec in sproži posebne »senzorje zadovoljstva«, ki možganom sporočajo, da ste pojedli dovolj. Dodatna korist: s tako prehrano lahko prihranite na stotine kalorij in na ducate gramov maščobe in preplavite svoje telo z velikimi odmerki antioksidantov, ki varujejo celice.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nuk Nuk
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede