Nuk pripomoček za vadbo medeničnega dna, 1 set

<strong>Nuk pripomoček za vadbo medeničnega dna so majhne kroglice z velikim učinkom. </strong> Nuk pripomoček za vadbo medeničnega dna so majhne kroglice z velikim učinkom.

Artikel ni dobavljiv zaradi enega izmed sledečih razlogov:

  • samo trenutna nedobavljivost izdelka (izdelek bo kmalu zopet na voljo)
  • artikel se ne proizvaja več, izdelek bomo v kratkem izbrisali
  • zamuda v dobavi s strani dobavitelja
  • zamuda zaradi morebitnih carinskih postopkov
520497 18772

Ocene in mnenja

Opis

Nuk pripomoček za vadbo medeničnega dna so majhne kroglice z velikim učinkom.

Za izboljšanje stanja po porodu.

Med nosečnostjo in porodom se medenično dno močno obremenjuje. Priročno majhen in diskreten pripomoček za vadbo vsebuje eno lahko kroglico, ki pri vsakem gibu zaniha ter tako okrepi mišice medeničnega dna.

Prednosti pripomočka Nuk za vadbo medeničnega dna

•    krepi zavedno zaznavo medeničnega dna
•    udobje pri nošenju zaradi tamponu podobne oblike in materiala, ki ga telo dobro prenaša
•    površina mat svila za enostavno vstavljanje
•    elastični trakec za odstranitev pripomočka

Navodila za uporabo Nuk pripomočka za vadbo medeničnega dna

Nuk pripomoček za vadbo medeničnega dna je izdelek,  ki izboljšuje stanje po porodu in lahko prispeva h krepitvi mišic medeničnega dna. Prosimo, da pred prvo uporabo v celoti temeljito preberete navodila za uporabo.

Delovanje Nuk pripomočka za vadbo medeničnega dna

Med nosečnostjo in rojstvom se medenično dno močno obremenjuje, posledica česar je lahko, da svoje naloge v celoti ne opravlja več. Prijetno majhen in neslišen pripomoček za vadbo spodbuja, krepi  in trenira mišice medeničnega dna. Pripomoček vsebuje lahko kroglo (42 g), ki pri vsakem gibu zaniha in tako spodbuja aktivno krepitev mišic. Nekaj minut za vadbo dvakrat dnevno že zadostuje.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

• Specifično zdravljenje driske je odvisno od vzroka težav.

• Če se boste želeli driske čim prej znebiti, vam bo zdravnik predpisal eno od antidiaroičnih zdravil, na primer Ioperarnid, Vendar pa se jim na splošno raje izogibamo. Če je namreč driska posledica črevesne okužbe, bo ta ob zdravljenju z antidiaroičnimi sredstvi trajala dlje.

• Po antibiotikih posežemo le pri vztrajni driski s potrjenim bakterijskim povzročiteljem.

Divertikuloza

STANJU, PRI KATEREM SE V ČREVESNI STENI POJAVIJO DROBNE IZBOKLINE (DIVERTIKU), PRAVIMO DIVERTIKULOZA. (ČE SE VNAMEJO, SE RAZVIJE DIVERTIKULITIS. DEJAVNIKA TVEGANJA ZA DIVERTIKULOZO STA PREHRANA Z MALO VLAKNINAMI IN DOLGOTRAJNO JEMANJE ODVAJAL).

Pri divertikulozi se iz stene debelega črevesa izborijo drobni, za grah ali grozdno jagodo veliki mešički. Običajno se pojavijo na prehodu debelega črevesa v danko. Mešicki nastanejo, ko se črevesna sluznica izboči navzven skozi šibki predel v mišicni plasti črevesne stene, pogosto v bližini arurije. Proces je večkrat povezan s kroničnim zaprtjem.

Divertikuloza je pred 50. letom starosti redka, med 50. in 60. letom pa se pojavi pri tretjini prebivalstva. Po 60. letu njena pogostost narašča sorazmerno s starostjo. Kljub pogostosti pa stanje večinoma ne povzroča posebnih težav.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nuk Nuk
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja