Nuk silikonska duda TRENDLINE velikost 2

Temelji se na obliki materine bradavice v času dojenja.
911259 4250

Ocene in mnenja

Opis

Ortodontska duda. 
0 – 6 mesecev. 

Izvirna NUK oblika. Temelji se na obliki materine bradavice v času dojenja in zaradi tega popolnoma prilagojena ustni votlini otroka. NUK Air System spušča zrak, tako duda ostaja mehka in prvotno obliko. Zaradi tega minimalno tveganje, da zobje ne rastejo v pravilni legi

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Predrojstvena diagnostika

Kaj je treba premisliti?
Kombiniran dvojni test se trenutno priporoča, ker je po eni strani natančnejši od trojnega testa (čeprav se tudi tukaj lahko spregleda bolne otroke); po drugi pa se izvaja prej, tako da se lahko premisli o možnosti zgodnejše invazivne diagnostike. Zaradi sorazmerno visokega tveganja za splav in napačno tolmačenje pri biopsiji horionskih resic, se veliko žensk odloči za poznejšo amniocentezo.

Problem pri zgodnji meritvi je, da test odkrije tudi tiste bolne otroke, ki tako ali tako ne bi preživeli in bi umrli v okviru naravnega splava. Hitrost, ki jo hvalijo ponudniki, obenem pomeni tudi kompromis glede natančnosti: nosečnostni hormon f3-HCG bi imel namreč največjo povedno moč glede bolezni pri otroku šele od 14. tedna, medtem ko druga merjena krvna vrednost (PAPPA) največ pove v desetem tednu - v času, ko je moč f3-HCG še na najnižji ravni. Številni strokovnjaki zato zahtevajo prek več tednov razporejene meritve različnih krvnih vrednosti, kar bi močno izboljšalo povedno moč testa.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nuk Nuk
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja