NuMe Slim sladka sadna karamela + glukomanan, 21 karamel

<p>NuMe Slim sladka sadna karamela + glukomanan je me&scaron;anica sadne izrdno mehke karamele v kombinaciji z edino snovjo, kateri lahko pripi&scaron;emo učinek huj&scaron;anja - to je glukomanan.</p>

NuMe Slim sladka sadna karamela + glukomanan je mešanica sadne izrdno mehke karamele v kombinaciji z edino snovjo, kateri lahko pripišemo učinek hujšanja - to je glukomanan.

Ocene in mnenja

Opis

NuMe Slim sladka sadna karamela + glukomanan je mešanica sadne izrdno mehke karamele v kombinaciji z edino snovjo, kateri lahko pripišemo učinek hujšanja - to je glukomanan.

S pomočjo tega NuMe prehraskega dopolnila boste potešili vaše hrepenenje po sladkih dobrotah in z uživanjem le-tega zaužili le 17 kcal energijskih vrednosti in nič več. Ker je prisoten glukomanan, ki v želodcu tudi nabreka bo vaša lakota potešena v kratkem po zaužitju tega karamelnega prigrizka.

Pot do vitke in zapeljive postave bo tako še enostavnejša, predvsem pa precej bolj zabavna, prav na račun tovrstnih inovativnih kalorično omejenih prigrizkov.

Za koga je NuMe karamela primerna?

Izdelek naj se uporablja predvsem za namene diet, izdelek je primeren z namenom kontroliranega vnosa kalorij tudi za vse ljubitelje karamele in različnih poslastic in za ljudi, ki se jim preprosto ne morejo upreti.

Da bi bila dieta kar se da uspešna, je najbolje, da se ob enem držite tudi zdravega načina življenja, v času diete pa je potrebno spiti tudi velike količine vode ali nesladkanih tekočin.

Da bi bil učinek shujševalno preoblikovalne diete kar se da uspešen sledite trendom zdravega življenja.

Navodila za uporabo karamel NuMe

Da bi imela dieta kar se da velik učinek odmerite po 3 karamele na dan, najbolje ločeno, da se kalorije razporedijo tekom celotnega dne.

Najbolje je, da karamelo zaužijete do 30 minut pred samim obrokom, skupaj s kozarcem vode, da bo sam glukomanan čim lažje nabreknil in zapolnil vsebino želodca ter dal občutek sitosti.

Posledično je količina zaužite hrane manjša, dnevni kalorično vnos pa posledično zmanjšan.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Več ko šolar zna, lažje se uči, saj se nauči uporabljati shranjene podatke za sklepanje, načrtovanje, reševanje problemov itd. Nauči se jih uporabljati približno tako, kot se je naučil uporabljati računalnik in spletne strani. Če šolar nova znanja zajema dovolj široko, se mu odpirajo vedno širša obzorja in ni se bati, da bi nekritično vase trpal vse, kar mu ponuja okolje. Nevarno je namreč, da se razum preveč prepoji z načeli, zapovedmi, moralnimi in etičnimi normami, filozofskimi in verskimi stališči, estetskimi pogledi itd. Tak razum je preozek, nagnjen k filtriranju »neprimernih« vsebin iz preteklosti in je le ovira za ustvarjalno delo. Manjkata mu navdih in svoboda. Zato naj se tudi šolar nauči občasno pošiljati razum na pašo, da si glava odpočije od navlake vzorcev.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: NuMe NuMe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov