x
Vse kategorije
Nupo 1-mesečni vzdrževalni paket za učinkovito hujšanje, 1 paket
Nupo 1-mesečni vzdrževalni paket za učinkovito hujšanje, 1 paket
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Nupo 1-mesečni vzdrževalni paket za učinkovito hujšanje, 1 paket

Proizvajalec: Nupo
Nupo 1-mesečni vzdrževalni paket je kombinacija Nupo nadomestil za posamezen obrok hrane
Brezplačna poštnina!
Cena: 120,30 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Z dokazanimi učinki v več kot 50 kliničnih študijah vašemu telesu zagotovi vse potrebne vlaknine, vitamine in minerale, je lahko vaš edini vir prehrane, hkrati pa vas pripelje do znižanja telesne teže ali vam pomaga pri ohranjanu želene telesne teže.

Nupo 1-mesečni vzdrževalni paket je kombinacija Nupo nadomestil za posamezen obrok hrane – shakeov v tetrapaku in ploščic – ter Nupo Klasik Shakeov in juhic za vzdrževanje telesne teže. Paket še posebej priporočamo po končanem procesu zniževanja telesne teže z Nupo, lahko pa vam le olajša ta hiter življenjski slog, saj boste imeli optimalen zdrav obrok vedno pri roki. Z Nupo nadomestilom obroka (shake v tetrapaku ali ploščica) nadomestite dnevno 1 glavni obrok (zajtrk, kosilo ali večerjo), 1 malico pa z Nupo Klasik Shake ali Nupo juhico.

Paket vključuje:

•    14 nadomestil obroka (shake v tetrapaku – čokolada ali vanilija/banana),
•    14 nadomestil obroka (ploščica – hrustljava čokolada, čokolada, lešnik ali karamela),
•    12 porcij Nupo Klasik Shake (kakav, jagoda, bela kava ali mango/vanilija),
•    12 porcij Nupo juhic (zelenjavna, beluši, curry/kokos ali pekoči tajski piščanec),
•    brezplačen shaker (mešalec),
•    darilo

Svojo kombinacijo okusov si izberite zgoraj in jo zapišite pod obvestila tekom naročila!

Kombinacija Nupo nadomestil za posamezen obrok hrane (shake v tetrapaku in ploščice) ter Nupo živil za posebne zdravstvene namene (juhe in Klasik Shake v prahu) za dietetsko uravnavanje srednje resne in resne debelosti. Nadomestite 1 glavni obrok dneva (zajtrk, kosilo ali večerjo) z Nupo nadomestilom obroka ter 1 malico z Nupo Klasik Shakeom ali Nupo juhico. Nič več stradanja in odrekanja, saj raznoliki okusi Nupo shakeov v prahu, juhic, ploščic, shakeov v tetrapaku ter ploščic za posladek zadovoljijo vaše brbončice, hkrati pa vam zaradi nizke kalorične vsebnosti in visoke vsebnosti sojinih in mlečnih proteinov ter vlaknin zagotavljajo sitost skozi dan. Zagotavljajo vzdrževanje zdrave telesne teže v tem hitrem tempu življenja, ko nimate vedno časa za pripravo zdravega in optimalnega obroka ter po končanem procesu zniževanja telesne teže.

Kaj je Nupo 1-mesečni vzdrževalni paket?

•    Vzdrževalni paket, ki vključuje kombinacijo živil za dietetsko uravnavanje srednje resne in resne debelosti skupaj z nadomestili obroka, za uporabo v vzdrževalnih dietah.
•    Z dokazanimi učinki v več kot 50 kliničnih študijah pri zmanjševanju telesne teže.
•    Uporablja se ga v kombinaciji z drugimi živili kot nadomestilo 1-2 obrokov dnevno.
•    Vse kar potrebujete: prehranske vlaknine, minerali in vitamini.
•    Sojine in mlečne beljakovine vam dajo občutek sitosti.
•    Potrebe po hranilih so popolnoma pokrite z zaužitjem 6 porcij Nupo v prahu (juhe ali shake) na dan oz. 5 porcij Nupo v prahu + 1 Nupo nadomestilo obroka.
•    Vsak produkt v različnih okusih.
•    Nupo juha in Nupo Klasik Shake v prahu se pripravljata z 2,5 – 3 dcl vode v shakerju, ki je že vključen v paket.

Priloge

Ali ste vedeli

Zdravilne rastline - zanesljivo določevanje po sliki in risbi

Navadni rman, Achillea millefolium
Sploščene, kobulom podobne skupine majhnih cvetnih koščkov z belimi jezičastimi in rumenkastimi cevastimi cvetovi so nekoliko neprijetnega vonja, če jih zmečkamo. Takšen vonj daje rastlini eterično olje, v katerem so različni terpeni (med drugim pinen, sabinen, kafra, bornilacetat), ki vzbujajo tek in odvajanje žolča ter delujejo proti napetosti v trebuhu. Prebavne težave olajša poparek (1 žlička cvetnih koškov ali sesekljanih listov na skodelico, počakati 10 minut). Mlajši listi so okusen dodatek k jedem iz skute ali k solatam. Občutljivi ljudje so lahko na rman alergični in dobijo izpuščaje. Ovce popasejo samo liste, socvetja pa pustijo.
Odlomek je iz knjige Zdravilne rastline; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Spletne vsebine

Sladice, ki ne redijo?!

Kaj se zgodi, ko se med hujšanjem odrekamo želji po sladkem? Nekaj dni nam uspe, potem pa sredi noči napademo največjo čokolado in s tem izničimo ves dotedanji trud. Kaj ko bi se tokrat hujšanja lotili drugače? S pripravo, da bo dieta zagotovo... preberi več...

Otroci in kompulzivno prenajedanje!

Vprašanje: Moja 12-letna hči je visoka 163 cm in ima 64 kilogramov. Zdi se mi, da za svoja leta veliko preveč sedi. Šport je ne zanima. Spodbujala sem jo, naj gre s prijateljico rolat, pa več kot trikrat ni šla. Pripravila sem jo do tega, da... preberi več...

Voda in detoksifikacija - vedno najboljša rešitev!

Pri pitju tekočin moramo paziti na številne zanke, v katere smo ujeti pod vplivom slabih navad in reklam. Najboljša pijača – čista voda – je namreč še vedno skoraj zastonj. Številne bolj ali manj drage gazirane in negazirane umetne pijače pa... preberi več...

Detoxamin - vir zdravja in dobrega počutja sedaj ugodneje!

AKCIJA JE ZAKLJUČENA! Spoštovani obiskovalec in kupec! Samo v mesecu septembru 2013 vam ponujamo Detoxamin produkte v navdušujoči prodajni akciji 1 kupiš in enega ob tem prejmeš zastonj oziroma so izbrani produkti znižani do 30 %! Pozor:... preberi več...

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.