Nupo 14-dnevni AKCIJSKI začetni paket za uspešno hujšanje

Nupo 2-tedenski začetni paket je lahko vaš edini vir prehrane v zelo nizko energijski dieti. Nupo 2-tedenski začetni paket je lahko vaš edini vir prehrane v zelo nizko energijski dieti.
946621 11313
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Paket vključuje

•   1 x 42 porcij Nupo Klasik Shake (paket kakav ali paket jagoda ali paket bela kava) - paket vsebuje 42 porcij enega okusa in se ne deli!
•   2 x12 porcij Nupo juhic (pekoči tajski piščanec),
•   10 nadomestil obroka (ploščica – kokos, čokolada, lešnik ali karamela),
•   6 nadomestil obroka (shake v tetrapaku – čokolada ali bela kava),
•   1 shaker (mešalec)

Pozor: v opombe napišite Vaše najljubše okuse! Na ta način bomo sestavili Vaš paket!

Z dokazanimi učinki v več kot 50 kliničnih študij, ki vašemu telesu zagotovi vse potrebne vlaknine, vitamine in minerale, ki je lahko vaš edini vir prehrane, hkrati pa vas pripelje do znižanja telesne teže. Kombinacija Nupo živil (juhe in shake v prahu) za posebne zdravstvene namene, za dietetsko uravnavanje srednje resne in resne debelosti, skupaj z Nupo nadomestilom obroka. Nič več stradanja in odrekanja, saj raznoliki okusi Nupo shakov v prahu juhic, ploščic, shakov v tetrapaku ter ploščic za posladek zadovoljijo vaše brbončice, hkrati pa vas zaradi nizke kalorične vsebnosti in visoke vsebnosti sojinih in mlečnih proteinov ter vlaknin, ki vam zagotavljajo sitost skozi dan, pripeljejo do signifikantnega znižanja telesne teže.

Opis izdelkaNupo 14-dnevni začetni paket je kombinacija Nupo živil (juhe in shake v prahu) za posebne zdravstvene namene, za dietetsko uravnavanje srednje resne in resne debelosti, skupaj z Nupo nadomestilom obroka z dokazanimi učinki v več kot 50 kliničnih študij, ki vašemu telesu zagotovi vse potrebne vlaknine, vitamine in minerale, hkrati pa vas pripelje do znižanja telesne teže. Lahko je to vaš edini vir prehrane v zelo nizko energijski dieti (600 - 800 kcal) ali v kombinaciji z drugimi živili (600 kcal Nupo + 600 kcal ostala živila = 1200 kcal). Nič več stradanja in odrekanja, saj raznoliki okusi Nupo shakov v prahu , juhic, ploščic, shakov v tetrapaku ter ploščic za posladek zadovoljijo vaše brbončice, hkrati pa vas zaradi nizke kalorične vsebnosti in visoke vsebnosti sojinih in mlečnih proteinov ter vlaknin, ki vam zagotavljajo sitost skozi dan, pripeljejo do signifikantnega znižanja telesne teže.

Kaj je Nupo 14-dnevni začetni paket?
•    Shujševalni paket, ki vključuje kombinacijo živil za dietetsko uravnavanje srednje resne in resne debelosti, za uporabo v zelo nizko energijskih dietah, skupaj z nadomestili obroka, živilo za uporabo v energijsko omejenih dietah.
•    Z dokazanimi učinki v več kot 50 kliničnih študij pri zmanjševanju telesne teže.
•    Uporablja se ga lahko kot edini vir prehrane v zelo nizko energijski dieti (600 - 800 kcal) ali v kombinaciji z drugimi živili (600 kcal Nupo + 600 kcal ostala živila = 1200 kcal).   
•    Vse kar potrebujete: prehranska vlaknina, minerali in vitamini.
•    Sojine in mlečne beljakovine vam dajo občutek sitosti
•    Potrebe po hranilih so popolnoma pokrite z zaužitjem 6 porcij Nupo v prahu (juhe ali shake) na dan oz. 5 porcij Nupo v prahu + 1 Nupo nadomestilo obroka
•    Vsak produkt je v različnih okusih.
•    Nupo juha in Nupo Klasik Shake v prahu se pripravljata z 2,5 – 3 dcl vode  v shakerju, ki je že vključen v paket.

Preverite primer Nupo prehranske terapije...

Preberite si članek o Nupo celoviti prehrani >>

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Sladice, ki ne redijo?!

Kaj se zgodi, ko se med hujšanjem odrekamo želji po sladkem? Nekaj dni nam uspe, potem pa sredi noči napademo največjo čokolado in s tem izničimo ves dotedanji trud. Kaj ko bi se tokrat hujšanja...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Zdravilne rastline - zanesljivo določevanje po sliki in risbi

Navadni plotni slak, Calystegia sepium
Zelnati nadzemni deli rastline vsebujejo srčne glikozide, ki pa v nasprotju z učinkovinami iz čistilne kozje češnje in navadne krhlike delujejo na tanko črevo in so zelo odvajalni. Plotni slak ni primeren za samozdravljenje. ker je pravi odmerek zelišča zelo težko določiti. Njegove učinkovine so skupaj z drugimi odvajalnimi sredstvi v različnih gotovih pripravkih. Podobne zdravilne učinkovine vsebuje tudi sorodni njivski slak (Convolvulus arvensis), ki ima rožnato-bele in le 2-3 cm dolge cvetove. Rastoči stebelni vršiček plotnega slaka se suče v krogih. dokler ne najde primerne opore. Celotni krog napravi približno v dveh urah.
Odlomek je iz knjige Zdravilne rastline; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nupo Nupo
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov