Nupo 14-dnevni NADALJEVALNI paket za uspešno hujšanje

Nupo 2-tedenski začetni paket je lahko vaš edini vir prehrane v zelo nizko energijski dieti. Nupo 2-tedenski začetni paket je lahko vaš edini vir prehrane v zelo nizko energijski dieti.
532673 12182
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Paket vključuje

•   1 x 42 porcij Nupo Klasik Shake (paket kakav ali paket jagoda, borovnica/malina ali paket bela kava) - paket vsebuje 42 porcij enega okusa in se ne deli!
•   2x12 porcij Nupo juhic (pekoči tajski piščanec), 
•   13 nadomestil obroka (ploščica – hrustljava čokolada, čokolada, lešnik ali karamela), 
•   4 nadomestila obroka (shake v tetrapaku – čokolada ali vanilija/banana), 
•   2 Nupo palačinke,  
•   darilo
 
Pozor: v opombe napišite Vaše najljubše okuse! Na ta način bomo sestavili Vaš paket!
 
Z dokazanimi učinki v več kot 50 kliničnih študij, ki vašemu telesu zagotovi vse potrebne vlaknine, vitamine in minerale, ki je lahko vaš edini vir prehrane, hkrati pa vas pripelje do znižanja telesne teže. Kombinacija Nupo živil (juhe in shake v prahu) za posebne zdravstvene namene, za dietetsko uravnavanje srednje resne in resne debelosti, skupaj z Nupo nadomestilom obroka. Nič več stradanja in odrekanja, saj raznoliki okusi Nupo shakov v prahu juhic, ploščic, shakov v tetrapaku ter ploščic za posladek zadovoljijo vaše brbončice, hkrati pa vas zaradi nizke kalorične vsebnosti in visoke vsebnosti sojinih in mlečnih proteinov ter vlaknin, ki vam zagotavljajo sitost skozi dan, pripeljejo do signifikantnega znižanja telesne teže.

Opis izdelka

Nupo 14-dnevni začetni paket je kombinacija Nupo živil (juhe in shake v prahu) za posebne zdravstvene namene, za dietetsko uravnavanje srednje resne in resne debelosti, skupaj z Nupo nadomestilom obroka z dokazanimi učinki v več kot 50 kliničnih študij, ki vašemu telesu zagotovi vse potrebne vlaknine, vitamine in minerale, hkrati pa vas pripelje do znižanja telesne teže. Lahko je to vaš edini vir prehrane v zelo nizko energijski dieti (600 - 800 kcal) ali v kombinaciji z drugimi živili (600 kcal Nupo + 600 kcal ostala živila = 1200 kcal). Nič več stradanja in odrekanja, saj raznoliki okusi Nupo shakov v prahu , juhic, ploščic, shakov v tetrapaku ter ploščic za posladek zadovoljijo vaše brbončice, hkrati pa vas zaradi nizke kalorične vsebnosti in visoke vsebnosti sojinih in mlečnih proteinov ter vlaknin, ki vam zagotavljajo sitost skozi dan, pripeljejo do signifikantnega znižanja telesne teže.
 
Kaj je Nupo 14-dnevni začetni paket?
•    Shujševalni paket, ki vključuje kombinacijo živil za dietetsko uravnavanje srednje resne in resne debelosti, za uporabo v zelo nizko energijskih dietah, skupaj z nadomestili obroka, živilo za uporabo v energijsko omejenih dietah. 
•    Z dokazanimi učinki v več kot 50 kliničnih študij pri zmanjševanju telesne teže.
•    Uporablja se ga lahko kot edini vir prehrane v zelo nizko energijski dieti (600 - 800 kcal) ali v kombinaciji z drugimi živili (600 kcal Nupo + 600 kcal ostala živila = 1200 kcal).   
•    Vse kar potrebujete: prehranska vlaknina, minerali in vitamini.
•    Sojine in mlečne beljakovine vam dajo občutek sitosti
•    Potrebe po hranilih so popolnoma pokrite z zaužitjem 6 porcij Nupo v prahu (juhe ali shake) na dan oz. 5 porcij Nupo v prahu + 1 Nupo nadomestilo obroka
•    Vsak produkt je v različnih okusih.
•    Nupo juha in Nupo Klasik Shake v prahu se pripravljata z 2,5 – 3 dcl vode  v shakerju, ki je že vključen v paket.  
 
 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Sladice, ki ne redijo?!

Kaj se zgodi, ko se med hujšanjem odrekamo želji po sladkem? Nekaj dni nam uspe, potem pa sredi noči napademo največjo čokolado in s tem izničimo ves dotedanji trud. Kaj ko bi se tokrat hujšanja...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Zdravilne rastline - zanesljivo določevanje po sliki in risbi

Podlesna vetrnica, Anemone nemorosa
Vetrnica je med najbolj znanimi znanilkami pomladi in pogosto povsem prekriva gozdna tla. Dolgopecljati cvetovi so nad velikimi tridelnimi ovršnimi listi ter imajo rumeno središče in bele, na spodnji strani pa rahlo vijoličaste venčne liste. V svežih zelenih delih rastline je alkaloid anemonin, ki je strupen listi in cvetovi tudi za živali, pri sušenju pa se razkroji. V preteklosti so z vetrnico zdravili bronhitis in bolečine v sklepih. Ta rastlina nikakor ni primerna za samozdravljenje.

Učinkovine, ki dražijo sluznice, izkoriščajo homeopatsko pri zdravljenju materničnih težav.
Odlomek je iz knjige Zdravilne rastline; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nupo Nupo
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja