Nupo Dietni Shake Value Pack z okusom malina in borovnica, 3x448 g

Nupo Dietni Shake Value Pack z okusom malina in borovnica je dietetično živilo namenjeno vsem tistim, ki imajo težave s prekomerno ali le nekoliko povečano telesno težo. Nupo Dietni Shake Value Pack z okusom malina in borovnica je dietetično živilo namenjeno vsem tistim, ki imajo težave s prekomerno ali le nekoliko povečano telesno težo.
499161 25667
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Nupo Dietni Shake Value Pack z okusom malina in borovnica je dietetično živilo namenjeno vsem tistim, ki imajo težave s prekomerno ali le nekoliko povečano telesno težo.

Nupo Dietni Shake Value Pack z okusom je namenjen vsem tistim, ki se želijo posluževati nizko kaloričnim energijski dijetam. 6 porcij je normalna količina Nupo produkta, ki poteši vse vaše potrebe po vitaminih, mineralih ter hranilnih ter vlakninskih snoveh.

Nupo Dietni Shake Value Pack z okusom je dietetično živilo, ki je varno za uporabo, je registrirano na ministrstvu za zdravje in ima s tsrani Evropske agencije potrjene zdravstvene trditve.

1 porcija Nupo napitka ustreza 117 kcal

Kaj je Nupo Diet shake?

- Nupo Dietni Shake Value Pack z okusom je edino živilo, ki je energetsko regulirano in ga je moč uporabljati v energijsko omejenih dietah,

- kar 50 kliničnih študij dokazuje njegovo učinkovitost in uspešnost pri procesu zmanjševanja telesne teže,

- prehrana Nupo se lahko uporablja kot edini vir prehrane, saj je obogatena z vitamini, minerali ter ostalimi hranilnimi komponntami

- hrana Nupo ne vsebuje konzervansov, aspartama oziroma gensko spremenjenih organizmov

- enostavna in hitra prehrana

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nupo Nupo
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov