x
Vse kategorije
Nupo nadomestilo obroka - hrustljav brownie
Nupo nadomestilo obroka - hrustljav brownie
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Nupo nadomestilo obroka - hrustljav brownie

Proizvajalec: Nupo
Nupo nadomestilo obroka je ploščica, ki je primeren substitut za enega izmed manjših obrokov tekom dneva.
Cena: 2,18 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

Nupo nadomestilo obroka je ploščica, ki je primeren substitut za enega izmed manjših obrokov tekom dneva.

Tako je ploščica z okusom hrustljav brownie kakor nalašč za potešitev lakote med glavnimi obroki. Kalorična vrednost izdelka Nupo ploščica je tako kalorično omejena ter oplemenitena z vitamini in minerali, ki pokrijejo dobršen delo dnevnih potreb organizma po njih. S svojim nepozabnim okusom hrustljave čokolade bo ploščica prepričala tudi največje ljubitelje okusnih zajtrkov.

Nupo ploščica je nizko kaloričen dodatek ter vsebuje vse tisto kar vaš organizem potrebuje. S tako energijsko omejeno nizko kalorično dieto ste na dobri poti k regulaciji vaše telesne teže. Tako imate nadzor nad vnešenimi kalorijami.

Pomni: prehranjevanje s polnovredno nupo prehrano je priporočljivo določen čas, ko regulirate svojo telesno težo. Ob prehranjevanju z Nupom je nivo vaše energije višji, sproščenost izboljšana, pripravljeni ste, da se lažje spoprijemete z izivi, ki vam jih prinese nov dan.

Zaradi nizke vsebnosti kalorij (221 kcal na ploščico), lahko Nupo nadomestilo obroka (ploščice) uporabljate za uspešno ohranjanje želene telesne teže in nizkega dnevnega vnosa kalorij.

Kdaj uporabiti Nupo ploščico?

Nupo ploščica je priporočljiv snack oziroma krepčilo in sicer v službi, doma med prostim časo, zdoma, po treningu in fizično utrujajoči vadbi.

Ocene in mnenja

Koristni video nasveti

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Članki

Spletne vsebine

Otroci in kompulzivno prenajedanje!

Vprašanje: Moja 12-letna hči je visoka 163 cm in ima 64 kilogramov. Zdi se mi, da za svoja leta veliko preveč sedi. Šport je ne zanima. Spodbujala sem jo, naj gre s prijateljico rolat, pa več kot trikrat ni šla. Pripravila sem jo do tega, da... preberi več...

NOVO - Nupo prehrana za uravnavanje telesne teže!

Povezava do nupo izdelkov - KLIK Povezava do Nupo bonusne ponudbe - KLIK Vizija, ki je postala resničnost Nupo kombinira normalna živila (NUtrition) s prahom (POwder) = NUPO Formula, ki je bila razvita 30 let nazaj, leta 1981. Dieta, ki vam... preberi več...

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.