Nupo nadomestilo obroka - hrustljava limona

<strong>Nupo nadomestilo obroka je ploščica, ki je primeren substitut za enega izmed manjših obrokov tekom dneva. </strong> Nupo nadomestilo obroka je ploščica, ki je primeren substitut za enega izmed manjših obrokov tekom dneva.
523861 28252

Ocene in mnenja

Opis

Nupo nadomestilo obroka je ploščica, ki je primeren substitut za enega izmed manjših obrokov tekom dneva.

Tako je ploščica z okusom hrustljav brownie kakor nalašč za potešitev lakote med glavnimi obroki. Kalorična vrednost izdelka Nupo ploščica je tako kalorično omejena ter oplemenitena z vitamini in minerali, ki pokrijejo dobršen delo dnevnih potreb organizma po njih. S svojim nepozabnim okusom hrustljave čokolade bo ploščica prepričala tudi največje ljubitelje okusnih zajtrkov.

Nupo ploščica je nizko kaloričen dodatek ter vsebuje vse tisto kar vaš organizem potrebuje. S tako energijsko omejeno nizko kalorično dieto ste na dobri poti k regulaciji vaše telesne teže. Tako imate nadzor nad vnešenimi kalorijami.

Pomni: prehranjevanje s polnovredno nupo prehrano je priporočljivo določen čas, ko regulirate svojo telesno težo. Ob prehranjevanju z Nupom je nivo vaše energije višji, sproščenost izboljšana, pripravljeni ste, da se lažje spoprijemete z izivi, ki vam jih prinese nov dan.

Zaradi nizke vsebnosti kalorij (221 kcal na ploščico), lahko Nupo nadomestilo obroka (ploščice) uporabljate za uspešno ohranjanje želene telesne teže in nizkega dnevnega vnosa kalorij.

Kdaj uporabiti Nupo ploščico?

Nupo ploščica je priporočljiv snack oziroma krepčilo in sicer v službi, doma med prostim časo, zdoma, po treningu in fizično utrujajoči vadbi.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nupo Nupo
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov