Nupo Palačinke nadomestilo zajtrka, 60 g

<strong>Nupo nadomestilo zajtrka v obliki palačink je edinstven ter prijeten obrok, ki je obogaten s potrebnimi beljakovinami. Tako bo zadosti moči, da boste pričeli uspešen dan. </strong> Nupo nadomestilo zajtrka v obliki palačink je edinstven ter prijeten obrok, ki je obogaten s potrebnimi beljakovinami. Tako bo zadosti moči, da boste pričeli uspešen dan.
519383 27763

Ocene in mnenja

Opis

Nupo nadomestilo zajtrka v obliki palačink je edinstven ter prijeten obrok, ki je obogaten s potrebnimi beljakovinami. Tako bo zadosti moči, da boste pričeli uspešen dan.

Nupo nadomestilo boroka v obliki palačink so kakor nalašč za potešitev lakote  ter je lahko odlična zamenjava za kaloreičen zajtrk.

Kalorična vrednost izdelka Nupo palačink je kalorično omejena, mešanica pa je kljub temu oplemenitena z vitamini in minerali, ki pokrijejo dobršen del jutranjih potreb organizma. S svojim nepozabnim okusom bodo palačinke prepričale tudi največje ljubitelje okusnih zajtrkov.

Nupo ploščica je nizko kaloričen dodatek ter vsebuje vse tisto kar vaš organizem potrebuje. S tako energijsko omejeno nizko kalorično dieto ste na dobri poti k regulaciji vaše telesne teže. Tako imate nadzor nad vnešenimi kalorijami.

Pomni: prehranjevanje s polnovredno nupo prehrano je priporočljivo določen čas, ko regulirate svojo telesno težo. Ob prehranjevanju z Nupom je nivo vaše energije višji, sproščenost izboljšana, pripravljeni ste, da se lažje spoprijemete z izivi, ki vam jih prinese nov dan.

Zaradi nizke vsebnosti kalorij, lahko Nupo nadomestilo zajtrka uporabljate za uspešno ohranjanje želene telesne teže in nizkega dnevnega vnosa kalorij.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nupo Nupo
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov