Nupo Slim Boost Fat Binder vezalec maščob, 30 kapsul

Medicinski pripomoček, ki se uporablja za zdravljenje in preventivo prekomerne telesne teže ter preventivo razvoja pridruženih bolezni povezanih s prekomerno telesno težo in prekomerno telesno maščobo. Medicinski pripomoček, ki se uporablja za zdravljenje in preventivo prekomerne telesne teže ter preventivo razvoja pridruženih bolezni povezanih s prekomerno telesno težo in prekomerno telesno maščobo.
446157 1394

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Pojem medicinskih pripomočkov pokriva vse izdelke, ki se uporabljajo za diagnosticiranje, preprečevanje, spremljanje, zdravljenje in lajšanje bolezni, okvar, invalidnosti, anatomskih funkcij ali fizioloških procesov, za nadzor spočetja in ki svojega glavnega predvidenega namena učinka na človeško telo ne dosega na farmakološki, imunološki ali metabolični način. Pod medicinske pripomočke torej zajemamo vse od navadnih obližev do elektromagnetnih in mehaničnih aparatur za bolnišnično uporabo, kirurških instrumentov ter diagnostičnih testov.

Zaradi narave in lastnosti medicinski pripomoček težko uveljavljate v reklamaciji.

Slim Boost Fat Binder (vezalec maščobe)

Medicinski pripomoček je namenjen:

● zdravljenju prekomerne telesne teže.
● zmanjšanju maščobe zaužite skozi hrano.
● lahko pripomore k vzdrževanju normalnega nivoja holesterola v krvi.
Neto količina: 30 kapsul (18,3 g)

Sestavine pripomočka

Vsaka kapsula vsebuje 500 mg LipomylTM, naravni polisaharidni compleks,
magnezijev stearat, silicijev dioksid. Ovoj kapsule: (hipromeloza, titanov dioksid)

Način uporabe Nupo Slim Boost Fat Binder

Priporočeni odmerek za za podporo znižanja telesne teže prekomerno težkih in debelih oseb (Indeks Telesne Mase > 26) v kombinaciji z raznoliko in uravnoteženo prehrano:

● Zaužijte 2 kapsuli 15 minut pred glavnim obrokom z velikim kozarcem vode
● Zaužijte 2 kapsuli do 3-krat dnevno.

Pomembno obvestilo:
Primerno za odrasle osebe starejše od 18 let. Ne grizite kapsule. Ne presežite priporočenega dnevnega odmerka. Prekomerna uporaba ne izboljša učinkovitost izdelka, vendar lahko spodbudi potencialne stranske učinke. Če pozabite zaužiti odmerek, ne zaužijte dvojnega odmerka, da bi nadomestili pozabljen odmerek. Namesto tega, le nadaljujte s svojim rednim urnikom. Fat Binder se lahko uporablja do 90 dni s prehranskim nadzorom. Posvetujte se z zdravstvenim strokovnjakom pred uporabo izdelka, če uživate predpisana zdravila, vključujoč oralne kontracepcijske tablete. V primeru zaprtja ali drugih stranskih učinkov, vam svetujemo da nemudoma prenehate uporabljati Fat Binder in se posvetujete z zdravstvenim strokovnjakom.

Informacije za uporabnika

Fat Binder je medicinski pripomoče v skladu z Direktivo 93/42/EEC. Prosim preberite priložena navodila za uporabo. Da bi zagotovili pravilen način uporabe izdelka, ga vedno zaužijte po navodilih.

Dodatne informacije:
● Brez ojačevalcev okusa in konzervansov.
● Brez laktoze, joda, glutena ali holesterola.
● Primerno za sladkorne bolnike
● Fat Binder je proizveden iz naravnih sestavin in ne vsebuje surovih materialov živalskega izvora. Rahle variacije v barvi in okusu nimajo nobenega učinka na učinkovitost izdelka.

Kako deluje?

Fat Binder vsebuje LipomylTM, ki privlači in veže zaužit emaščobe in holesterol naravno, ko vstopijo v želodec. Ta interakcija pomaga oblikovati This interaction helps to form neprebavljive maščobne grozde prevelike, da bi jih telo lahko absorbiralo. Te vezane maščobe ne vstopijo v metabolični proces, vendar se izločajo neprebavljeno.
Navedena učinkovitost izdelka temelji na in-vitro v laboratorijskih študijah. Shranjevati na suhem prostoru in sobni temperaturi.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ko smo preveč in predolgo na preži!

Dolgotrajni stres trajno poškoduje naše telo in vodi v razvoj nevrodegenerativnih in srčno-žilnih obolenj, avtoimunih bolezni in raka. Ko smo v stresu, možgani telo postavijo v višjo prestavo in izključijo...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Znanost o vzgoji - praktični nasveti o spanju, joku, igri

Starši, ki pretirano uporabljajo tehniko odmora, običajno ne uporabljajo dovolj ostalih primernejših tehnik. Skrb zbujaj oče pri tehniki odmora je to, da pogosto postane rutinska in neselektivna. Ker je z zornega kota staršev tako učinkovita, jo pogosto ta uporabi vsakič, ko je otrok majčkeno trmast ali doživlja kakšno silovito, burno občutje (glejte str. 29).

Na primer, z moralnega vidika je veliko vprašanje, ali naj uporabimo tehniko odmora, kadar se otrok začne težavno vesti, ker mu je dolgčas. Ali ne bi bilo bolje, če bi za to prevzeli del odgovornosti in mu pomagali potešiti lakoto po vzpodbudi? Štiriletnik, ki mu je dolgčas, ker mora čakati petinštirideset minut na kosilo, ker je postrežba v restavraciji tako slaba, bo zelo verjetno začel pihati mehurčke v svoj pomarančni sok in začel z jedilnim prib orom tolči, kot bi držal palčke za bobne. Ustvarjalna vzgoja pomeni, da vzamemo otrokovo psihološko lahkoto po strukturi, vzpodbudi in priznanju zelo resno in jo zanesljivo potešimo (glejte str. 117), ne pa da otroka kaznujemo, ker ne znamo poskrbeti zanjo. Da bi se izognili otrokovemu težavnemu vedenju na izletu zaradi njegove lakote po vzpodbudi, vedno vzemite s sabo voščenke in papir ali druge zanimive stvari ali pa se igrajte kakšno besedno igro ali pripovedujte zgodbo.
Odlomek je iz knjige Znanost o vzgoji; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nupo Nupo
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov