x
Vse kategorije
NutriFlor mikroorganizmi in prebiotik s klamatskimi algami, 60 kapsul
NutriFlor mikroorganizmi in prebiotik s klamatskimi algami, 60 kapsul
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

NutriFlor mikroorganizmi in prebiotik s klamatskimi algami, 60 kapsul

Proizvajalec: Nutrigea

NutriFlor je dopolnilo z mikroorganizmi ter prebiotično prehransko dopolnilo, ki vsebuje veliko bakterijske superkulture Acidophilus DDS-1, L. Rhamnosus, L. Bulgaricus DDS-14 in B. Bifidum.

Cena: 21,51 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaPrehransko dopolnilo
Vsebujemikroorganizme, probiotiki

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Andreja; | 20. 08. 2012 02:00
/
Izdelek si zasluži najvišjo oceno, ker je med množico probiotikov na trgu po mojem mnenju med najboljšimi. Zelo je primeren za ljudi, ki zaradi napornega delavnika nimajo časa za redne obroke prehrane, saj pomaga uravnavati prebavo  Predvsem pa je izdelek dober tudi z vidika ozaveščanja potrošnika, saj je na njegovi embalaži natančno navedeno, katere probiotične kulture vsebuje in v kakšnih količinah.

Opis

NutriFlor je dopolnilo z mikroorganizmi ter prebiotično prehransko dopolnilo, ki vsebuje veliko bakterijske superkulture Acidophilus DDS-1, L. Rhamnosus, L. Bulgaricus DDS-14 in B. Bifidum. Izdelek ne vsebuje sledi mleka ali glutena, ki bi v prebavnem traktu lahko povzročal alergije ter neprijetne bolečine.

NutriFlor je tako popularen tudi zaradi dejstva, da vsebuje tudi dodane klamatske alge in naravne oligosaharide, ki so pridobljeni iz nekaterih rastlin (predvsem koreninskih delov).

NutriFlor tako predstavlja izdelek z visoko vsebnostjo mikroorganizmov. Zdravljenje z antibiotiki povzroči odmrtje vseh pozitivnih bakterij v prebavnem traktu.

S 3 kapsulami NutriFlora zaužijete skoraj 29 milijard mikroorganizmov; torej jih z 1 kapsulo preko 9 milijard.

NutriFlor vsebuje 60 kapsul. Ovoj kapsul je rastlinskega izvora.

NutriFlor - režim jemanja prehranskega dodatka

Priporočena doza NutriFlor kapsul je 2-3 kapsule dnevno, med samim obrokom.
V kolikor kapsule težje pogoltnete lahko le-te vmešate v tekočino. Kapsulo razpolovite ter vsebino (prašek) stresite v željeno tekočino.

V kolikor šele pričenjate z jemanjem NutriFlor kapsul predlagamo postopno živanje le-teh. Prvi dan vzemite le eno kapsulo, nakar odmerek počasi povečujte do največ treh kapsul dnevno.

Komu priporočamo kapsule Nutriflor

Kadar se pojavi potreba po nadomeščanju bakterijskih kultur. Človek živi v sožitju z njimi, zato njihovo pomanjkanje hitro zaznamo.

Ali bo jemanje NutriFlor prehranskega dodatka tudi v drugih primerih zdravstvenih zapletov uspešno pa vsekakor sami ocenite.

Ob vsakem jemanju antibiotikov se priporoča sočasno jemanje mikroorganizmov FloraZym in/ali NutriFlor-a. Zdravljenje z antibiotiki povzroči odmrtje vseh pozitivnih bakterij v prebavnem traktu. To pomeni, da je jemanje mikroorganizmov zelo priporočljivo, jemljite pa jih še en teden po prenehanju terapije.

Jemanje Nutriflor kapsul

Vzemite 2-3 kapsule dnevno, vedno s kozarcem vode

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Crohnova bolezen

Zagotovo za bolnike s Crohnovo boleznijo velja, da prenehanje kajenja ugodno vpliva na potek bolezni. Tudi na splošno je kajenje škodljivo in v že tako prizadetem organizmu ustvarja dodatne obremenitve za imunski sistem. Ker gre za bolezen črevesa, je prehrana nedvomno izrednega pomena, na žalost pa ne obstajajo recepti, ki bi bili namenjeni kar vsem Crohnovim bolnikom. Za vse seveda veljajo in so koristni splošni principi zdrave prehrane. kot so več obrokov na dan, manjše količine in čas za hrano.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Spletne vsebine

Taksifolin (Taxifolin) – neverjeten antioksidant z 1000 učinki!

Le kaj vam pove kemijska formula (2R,3R)-2-(3,4-dihidroksifenil)-3,5,7-trihidroksi-2, 3-dihidrokromen-4-on? Ta dolga in zapletena kemijska formula opisuje enega najmočnejših antioksidantov, ki mu pravimo taksifolin ali taxifolin po angleško.... preberi več...

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaPrehransko dopolnilo
Vsebujemikroorganizme, probiotiki

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.