Nutrilab BodyVITAL, 60 vegetarijanskih kapsul

<p>Nutrilab BodyVITAL je prehransko dopolnilo namenjeno za več energije pri &scaron;portni aktivnosti.</p>

Nutrilab BodyVITAL je prehransko dopolnilo namenjeno za več energije pri športni aktivnosti.

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Nutrilab BodyVITAL je prehransko dopolnilo namenjeno za več energije pri športni aktivnosti. Vsebuje L-karnitin, vitamin B12 in krom.

Ena kapsula vsebuje 360 mg L-karnitin tartarata, pridobljenega po naravni poti (s fermentacijo), 120 mcg kroma (300% priporočenega dnevnega vnosa) v obliki kromovega pikolinata in 9 mcg vitamina B12 (360% priporočenega dnevnega vnosa).

Vloga sestavin prehranskega dopolnila Nutrilab BodyVITAL 

Vitamin B12 prispeva k sproščanju energije pri presnovi. Njegova prisotnost v organizmu pa pripomoe in sodeluje še v številnih procesih imunskega sistema.

Krom ima vlogo pri presnovi makrohranil ter prispeva k vzdrževanju normalne ravni glukoze v krvi., zato je primeren za vsakega posameznika pa tudi za ljudi s sladkorno boleznijo.

Sestavine Nutrilab BodyVITAL prehranskega dodatka

Carnipure (L-karnitin tartarat), hidroksi propil metil celuloza (ovojnica kapsule), maltodekstrin, trinatrijev citrat, citronova kislina, cianokobalamin, kromov pikolinat.

Izdelek je primeren tudi za vegetarijance.

Priporočena dnevna količina: 1 kapsula

Navodilo za uporabo Nutrilab BodyVITAL dodatka

S poljubno tekočino zaužijte kapsulo med obrokom hrane ali pa eno uro pred fizično aktivnostjo.

Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Ta skrajno neugoden način odzivanja je pri šolarju dokaj pogosten, le premalokrat pomislimo nanj in ga običajno zamenjamo s črnogledost jo ali depresijo. V zadnjih desetletjih pri šolarjih pogosteje opažajo odzivanje z malodušnost jo, saj gre za upad motivacije in izgubo navdušenja za neko doslej visoko zastavljeno dejavnost. Če šolar za opravljeno dejavnost ni dobil dovolj ustreznih spodbud in optimističnih usmeritev, mu upade vnema, popustita pripravljenost za delo in navdušenje, tako da dejavnost izgubi smisel. Če je svoje cilje gradil le na duševnih, zanemarjal pa duhovne potrebe, lahko izgubo smisla pričakuje že ob prvem porazu ali ob premajhni spodbudi. Pri tem niti niso tako pomembne genetske značilnosti kot gradnja in utrjevanje osebnosti kot celote.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nutrilab Nutrilab
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja