Nutrilab L carnitine, 60 kapsul

Za vse, ki se ukvarjajo z različnimi fizičnimi aktivnostmi. Za vse, ki se ukvarjajo z različnimi fizičnimi aktivnostmi.
205729 4985

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

L-karnitin je naravno prisoten v našem organizmu, v glavnem pa ga najdemo v skeletnih mišicah, v srčni mišici, v jetrih in ledvicah.

V človeškem organizmu je L-karnitin potreben ter tudi samodejno prisoten, zato se kot prehranski dodatek pogosto priporoča osebam, ki se redno ukvarjajo s športom oziroma z različnimi fizičnimi aktivnostmi in ga želijo redno nadomeščati.

Dnevna priporočena količina

Priporočamo, da dnevno zaužijete 1 kapsulo L-Carnitine

Vsebina

60 kapsul

1 plastenka zadostuje za 60 dni

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Domača lekarna

Kopriva, velika
Opis: Velika kopriva ima do 1,8 metrov visoko pokončno steblo, ki je le redko razvejeno. V običajnih razmerah zrastejo 60 do 90 centimetrov visoko in posamezna rastlina zavzame premer do 20 centimetrov. Steblo je posuto z grobimi žgalnimi laski, ki so značilnost te rastline, le-te pa najdemo tudi na listih, ki imajo 6 do 17 centimetrov dolge peclje. Ti so ovalne oblike, zoženi v koničast zaključek, imajo izrazito žagasto nazobčan rob in srčasto oblikovano dno lista, na spodnjem delu pa so nekoliko svetlejši. Cvetovi so drobni in enospolni. Na eni rastlini so samo ženski (viseče mačice ) ali samo moški cvetovi ( pokončna socvetja). Cveti od junija do septembra. Poznamo jo po pekočih listih, že zelo dolgo pa je tudi cenjena zdravilna rastlina.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nutrilab Nutrilab
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja