Nutrilab noni sok, 950 mL

<p>Odličen dodatek prehrani.</p>

Odličen dodatek prehrani.

224715 1705

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Unikaten tropski sadež izvira iz Polinezije, kjer raste in uspeva rastlina Morinda Citrifolia.
 
Z aromo maline.

Vsebina

950ml
 
    * Plastenka zadostuje za: 31 dni
    * Priporočeni dnevni vnos: 30ml
 
Njen plod, noni, poznajo domačini že več kot 2000 let, poleg plodov, pa uporabljajo tudi ostale dele rastlin, vse od cveta, pečk, listov, lubja in korenin.
 
Kot prehransko dopolnilo se pri nas, tako kot tudi drugod po svetu, danes največ uporablja predvsem noni sok, ki ga uživamo kot vsakodnevno dopolnilo naši običajni prehrani.

Sestava

Ostale sestavine: sok noni, aroma, kislina citronska kislina

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Znanost o vzgoji - praktični nasveti o spanju, joku, igri

KAKO JE PRI ŽIVALIH
Ni pomembno, ali ste veverica, zajec ali velika mačka. Vsi sesa Ici imamo v možganih čudovit opioidni sistem. Zato nas vse lahko prevzame izjemni občutek dobrega počutja in zadovoljstva. Opravili so nekaj pionirskih raziskavo kemičnih procesih v možganih, ki sprožajo povezovanje z drugimi. Sesalce, pri katerih oksitocin v možganih ni bil zelo dejaven, so primerjali s sesalci, pri katerih je bil zelo dejaven. Živali, pri katerih se oksitocin ni zelo aktiviral, niso imele tesnih odnosov in so raje živele same. Po paritvi so partnerje zapustile.

Drugi sesalci, pri katerih se je oksitocin v možganih veliko bolj aktiviral, so bili zelo naklonjeni samo enemu partnerju. Uživali so v socialnih stikih in so bili veliko manj agresivni. Ko so oksitocin vbrizga li v možgane agresivnih, samotarskih sesalcev, se je njihova agresivnost občutno zmanjšala.


Odlomek je iz knjige Znanost o vzgoji; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nutrilab Nutrilab
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja