Nutrilab pegasti badelj, 60 kapsul

<p>Nutrilab Pegasti badelj je inovativna formula z ekstraktom pegastega badlja. </p>

Nutrilab Pegasti badelj je inovativna formula z ekstraktom pegastega badlja.

552763 255

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Lucija **** 13. 07. 2015 02:00
Če že kupuješ pegasti badelj za razstrupitev, kupi raje Nutrilab Pegasti badelj Forte. Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Pegasti badelj je rastlina, ki jo označujejo majhni cvetovi vijolične barve ter goli, spodaj celi in široko eliptični, zgoraj pa peresasto razrezani, suličasti listi z ostrimi, rumenimi zobci.
 
Rastlina je dobro poznana tudi kot cenjeno prehransko dopolnilo, saj vsebuje flavonoid silimarin, katerega bogat prehranski vir so predvsem prehranska dopolnila, ki vsebujejo standardizirani izvleček pegastega badlja.

Dnevna priporočena količina dopolnila Nutrilab pegasti badelj

Priporočamo, da dnevno zaužijete 2 do 3 kapsule pegastega badlja.
 
 Sestavine posamezne kapsule:komentar
izvleček pegastega badlja standardiziran na silimarin 125 mg od tega min. 100 mg silimarina

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Znanost o vzgoji - praktični nasveti o spanju, joku, igri

Oblikovanje ustrahovalčevih možganov
Tveganje, da bomo vzgojili ustrahovalca ali nasilneža, je v veliki meri odvisno od vzgoje. Dobronamerni starši se pogosto ne zavedajo, da lahko discipliniranje, ki temelji na kritikah in ukazih, v resnici spremeni sisteme za odzivanje na stres v otrokovih možganih. Zaradi tega lahko postane otrok preobčutljiv in ima preveč aktiven sistem za JEZO ali STRAH. Poleg tega takšno discipliniranje otroka nauči lekcije podrejanja/ moči. Zato se lahko otrok še preveč zlahka zateče k podrejanju/ prevladi v obliki ustrahovanja drugih. Verjetnost, da se bo to zgodilo, je še zlasti velika, če ga kaznujejo s klofutami. Raziskava o vedenju staršev v Združenem kraljestvu kaže, da petinsedemdeset odstotkov staršev klofuta svoje enoletne otroke; enaindevetdeset odstotkov otrok dobiva klofute; deset odstotkov otrok je bilo udarjenih s kakšnim predmetom.' Vlada staršem še do danes ni zakonsko prepovedala pretepanja otrok. Če otroku delimo klofute, ga učimo, da ni nič narobe, če koga udari. Morda bo udaril brata ali sestro, brcal mačko ali začel tepsti druge otroke v šoli. Če otroka klofutamo, mu kažemo, kaj naj naredi, ko ga bo kaj frustriralo, se pravi, naj se znese nad drugimi.
Odlomek je iz knjige Znanost o vzgoji; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nutrilab Nutrilab
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov