Nutrilab Strong Ester-C 400, 60 kapsul

Nutrilab Strong Ester-C 400 je inovativno prehransko dopolnilo, ki vsebuje kar 400 mg C vitamina v eni sami kapsuli. Nutrilab Strong Ester-C 400 je inovativno prehransko dopolnilo, ki vsebuje kar 400 mg C vitamina v eni sami kapsuli.
244937 13557

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Nutrilab Strong Ester-C 400 je inovativno prehransko dopolnilo, ki vsebuje kar 400 mg C vitamina v eni sami kapsuli.

Ester-C predstavlja nekislo obliko askorbinske kisline ali C vitmaina, ki ne škoduje in ne draži želodca. Prehransko dopolnilo tako namesto askorbinske kisline vsebuje sol askorbinske kisline, ki se v organizmu metabolizira in prehaja v pravilno obliko.

Sol askorbinske kisline je v obliki kalcijevega askorbata.

Prehransko dopolnilo vsebuje poleg kalcijevega askorbata tudi treonat ali z drugo besedo metabolite askorbinske kisline, ki pripomorejo k izboljšani absorbciji tega za človeka pomembnega elementa prehrane.

Delovanje Ester C je tako posledično daljše in močnejše.

Uporaba Nutrilab Strong Ester-C 400 dopolnila

Priporočena dnevna količina: Priporočamo, da dnevno zaužijete 1 kapsulo Ester C, najbolje med obrokom ali s kozarcem vode.

Kdaj uporabiti Nutrilab Strong Ester-C 400?

Izdelek uporabljajte predvsem v času jeseni in zime - torej v času prehladnega obdobja, kjer je invazija bakterij in drugih neprijetnosti največja.

Vitamin C ima vlogo pri delovanju imunskega sistema. Povečuje absorpcijo železa. Prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti.

Izdelek ne vsebuje alergenov. Ne povzroča prekomerno iritacijo želodca.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nutrilab Nutrilab
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov