NutriQ10 s klamatsko algo in koencimom Q10, 30 kapsul

NutriQ10 je proizvod, ki vsebuje klamatsko algo in koencim Q10. NutriQ10 je proizvod, ki vsebuje klamatsko algo in koencim Q10.
22197 22197

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

NutriQ10 je proizvod, ki vsebuje klamatsko algo in koencim Q10.

Prehransko dopolnilo NutriQ10 je kombinacija dveh pomembnih snovi - klamatske alge ter koencima Q10!

Q10 se v prebavnem traktu resorbira le v primeru, da je prisotna ustrezna količina esencialnih maščobnih kislin, ki jih zagotavljajo v zadovoljivi meri tudi klamatske alge omenjenega dopolnila NutriQ10.

NutriQ10 vsebuje koencim Q10, ki je pridelan po prav posebnem postopku fermentacije bakterijskih kultur. To je še posebej pomembno pri njegovi resorbciji iz samega organizma v prebavno cev.

Koencim Q10 je snov, ki je normano prisotna v vseh celicah telesa, sčasoma pa se količina te snovi znižuje, posledično pa se tudi ne izdeluje na novo. Koencim se v velikih količinah nahaja v mišičnem tkivu, še posebej pa v naši najpomembnejši mišici in sicer srčni mišici.

Sestava NutriQ10 dopolnila

mikroalga Klamath RWmax (Aphanizomenon flos  aquae), koencim Q10 (ubikinon), lanenana semena (Linum usitatissimum L.), polnilo: mikrokristalinična celuloza; koruzni škrob,  koruzni škrob, bambusovi (Bambusa spp.) poganjki (75% silicija), krompirjev škrob v prahu.

Koencim Q10 v NutriQ10 lahko koristi vsakomur.

Pozitivne učinke dopolnila NutriQ10 lahko izkoristijo tudi športniki.

Odmerjanje prehranskega dopolnila NutriQ10

Odmerite po 1 kapsulo NutriQ10 prehranskega dodatka z dodano klamatsko algo.

 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nutrigea Nutrigea
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja