Nutrisel Plus aminokislinsko vitaminski dodatek za vse vrste živali, 1000 mL

<strong>Nutrisel Plus aminokislinsko vitaminski dodatek za vse vrste živali je prehransko dopolnilna mešanica z dodanim selenom primerna za vse živalske vrste. <br></strong> Nutrisel Plus aminokislinsko vitaminski dodatek za vse vrste živali je prehransko dopolnilna mešanica z dodanim selenom primerna za vse živalske vrste.
545503 14429

Ocene in mnenja

Opis

Nutrisel Plus aminokislinsko vitaminski dodatek za vse vrste živali je prehransko dopolnilna mešanica z dodanim selenom primerna za vse živalske vrste.

Nutrisel Plus dodatek za živali tako vsebuje kombinacijo 13 različnih vitaminov, 5 esencialnih aminokislin ter dodatek selena. Izdelek je namenjen predvsem izboljšanju in proizvodnjo živali.

Poseben dodatek je v prenovljeni formulaciji predvsem aminokislina valin, ki pripomore k regulaciji krvnega sladkorja, s tem pa posledično pripomore k izboljšani energijski porabi. Izdelek pripomore ter zvišuje produktivnost same živali v času, ko je ta najvišja.

Tako se povečuje tek živali, poveča se prirast mesa, proizvodnja morebitnega mleka, ugodno pa vpliva tudi na razvoj kože, dlake in perja.

Nutrisel Plus krmni dodatek se dodaja živalim v vodo za pitje, lahko tudi v mleko oziroma razne krmne nadomestke.

Odmerjanje Nutrisel Plus dopolnila

Perutnina
Odmerite do 100 mL Nutrisel Plus v 200 litrov vode za pitje

Teleta, žrebeta in drugo
2 mL na samo žival na dan v vodo

Jagnetja in kozliči
4 mL na 5 živali na dan v vodo za pitje

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Mama: »Lahko začnemo s tem in gremo potem morda še na druge stvari.«

Vem, da ne mara, da tudi jaz tako govorim z njim, saj bi morala pravzaprav do njega imeti spoštovanje - saj ga imam, ampak takrat, ko se z njim prepiram, takrat nekako ... « Juul: »Ko te poslušam in ker te ne poznam, si mislim: dobro, če se prepiraš, moraš imeti v roki neko orožje in kot pravi tvoj oče, se potem včasih - ali pogosto - zgodi, da streljaš s topovi, on pa bi si želel miniaturno žensko pištolo. Moje vprašanje je: se ti on resnično zdi včasih tako velik ali tako mogočen, da moraš uporabiti topove?«
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Novartis veterina Novartis veterina
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja