Nutrisel Plus aminokislinsko vitaminski dodatek za vse vrste živali, 250 mL

<strong>Nutrisel Plus aminokislinsko vitaminski dodatek za vse vrste živali je prehransko dopolnilna mešanica z dodanim selenom primerna za vse živalske vrste. <br></strong> Nutrisel Plus aminokislinsko vitaminski dodatek za vse vrste živali je prehransko dopolnilna mešanica z dodanim selenom primerna za vse živalske vrste.
948136 14354

Ocene in mnenja

Opis

Nutrisel Plus aminokislinsko vitaminski dodatek za vse vrste živali je prehransko dopolnilna mešanica z dodanim selenom primerna za vse živalske vrste.

Nutrisel Plus dodatek za živali tako vsebuje kombinacijo 13 različnih vitaminov, 5 esencialnih aminokislin ter dodatek selena. Izdelek je namenjen predvsem izboljšanju in proizvodnjo živali.

Poseben dodatek je v prenovljeni formulaciji predvsem aminokislina valin, ki pripomore k regulaciji krvnega sladkorja, s tem pa posledično pripomore k izboljšani energijski porabi. Izdelek pripomore ter zvišuje produktivnost same živali v času, ko je ta najvišja.

Tako se povečuje tek živali, poveča se prirast mesa, proizvodnja morebitnega mleka, ugodno pa vpliva tudi na razvoj kože, dlake in perja.

Nutrisel Plus krmni dodatek se dodaja živalim v vodo za pitje, lahko tudi v mleko oziroma razne krmne nadomestke.

Odmerjanje Nutrisel Plus dopolnila

Perutnina
Odmerite do 100 mL Nutrisel Plus v 200 litrov vode za pitje

Teleta, žrebeta in drugo
2 mL na samo žival na dan v vodo

Jagnetja in kozliči
4 mL na 5 živali na dan v vodo za pitje

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Ali ti nisem vedno rekla, da ... Temveč da sta res tam in da si lahko rečeta: To je najina vloga očeta in mame: rada bi, da bi od naju hčerka dobila več, kot si vzame. Toda v tem trenutku je pač tako. Zdi se, da ima vse, kar je bilo na voljo, in je to tudi izkoristila, zdaj pa je mimo, zdaj hladilnika ni več. In zato vama tudi reče: Bom že sama.«
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Novartis veterina Novartis veterina
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja