Nuvita 1099 otroška varuška z video nadzorom, 1 set

Prenosna mobilna varuška s 3,3-palčnim barvnim zaslonom VGA. Prilagodljiv monitor za dojenčka z infrardečo nočno kamero in funkcijo VOX. Prenosna mobilna varuška s 3,3-palčnim barvnim zaslonom VGA. Prilagodljiv monitor za dojenčka z infrardečo nočno kamero in funkcijo VOX.
21759 21759
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

1099 - Otroška varuška z video nadzorom

Prenosna mobilna varuška s 3,3-palčnim barvnim zaslonom VGA. Prilagodljiv monitor za dojenčka z infrardečo nočno kamero in funkcijo VOX. Funkcija 'govori in poslušaj' staršem omogoča, da z otrokom komunicirajo iz druge sobe. Brezžična digitalna tehnologija z nizko oddajno močjo (2,4 GHz) zagotavlja jasen zvok in kakovostne videoposnetke.

Monitor za dojenčka je mogoče namestiti na steno ali pohištvo. Izdelku so priložene litijeve baterije za ponovno polnjenje.

Digitalna tehnologija brez motenj, nizka raven motenj. Infrardeča kamera omogoča nočno preverjanje in nočno vidljivost. Monitor se samodejno aktivira, ko kamera zazna zvok ali premikanje otroka. Kamera deluje tudi s pomočjo baterij, ki pa so temeljito zaščitene pred posegom otroka. 

V aparaturo je vgrajen tudi termometer, ki meri temperaturo okolja.

Kaj set vsebuje?

1 x 3.3 DZ LCD zaslon, brezžični aparat za snemanje, 1 x adapter, 2 x 5 V / DC, priročnik za uporabo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nuvita Nuvita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov