Nuvita 1850 vlažilec, čistilec in ionizator zraka, 1 set

Čistilec zraka in ionizator Nuvita 1850 izboljša kakovost zraka v zaprtih prostorih in zmanjša prisotnost onesnaženih snovi, kot so prah, cigaretni dim, neprijeten vonj, spore, bakterije, cvetni prah, ostanki prašnih delcev itd. Čistilec zraka in ionizator Nuvita 1850 izboljša kakovost zraka v zaprtih prostorih in zmanjša prisotnost onesnaženih snovi, kot so prah, cigaretni dim, neprijeten vonj, spore, bakterije, cvetni prah, ostanki prašnih delcev itd.
21807 21807
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Nuvita vlažilec zraka čistilec in ionizator zraka 1850

Čistilec zraka in ionizator Nuvita 1850 izboljša kakovost zraka v zaprtih prostorih in zmanjša prisotnost onesnaženih snovi, kot so prah, cigaretni dim, neprijeten vonj, spore, bakterije, cvetni prah, ostanki prašnih delcev itd.

V enakih količinah, ki medsebojno sodelujejo, "obkroži" in razkroji delce, ki so odgovorni za nastanek plesni, prahu in neprijetnih vonjav. Rezultat je zmanjšanje škodljivih snovi in alergenov ter posledično zdrav zrak.Aparat omogoča tudi pretok zraka skozi kombinirani filter HEPA 1, sestavljen iz pred filtra z aktivnim ogljem in filtra HEPA, ki lahko zadrži kar 99,97% onesnaženih delcev z mikroskopsko velikostjo 0,3 μm. Razpolaga z dvema hitrostma pretoka zraka in je primeren za zaprte prostore do 55 m³.

Tehnični podatki Nuvita 1850 vlažilca

Nazivna napetost: 220 – 240 V ~50 Hz

Delovna moč: PA500: 25 W

Primerna zmogljivost čiščenja zraka: 55m³

Teža: 1,5 kg

Dimenzije: 240 x 125 x 325 mm

Pogoji za shranjevanje: temperatura okolja: -10 do +70°C;

relativna vlaga: 10 do 90

Posebna opozorila ob uporabi Nuvita vlažilca

- Aparata se nikoli ne dotikajte z mokrimi ali vlažnimi rokami.
- Ko potegnete vtič iz vtičnice, ne vlecite za omrežni kabel (5) ali za aparat.
- Aparata ne izpostavljajte vremenskim vplivom (dež, sonce itd.).
- Aparat in omrežni kabel hranite proč od virov toplote.
- Aparata ne namakajte v vodo ali druge tekočine in ne držite ga pod tekočo vodo.
- Če vam je aparat po nesreči padel v vodo, se ga ne dotikajte; preden se dotaknete aparata, takoj izklopite oskrbo z električno energijo, premaknite stikalo glavne varovalke v vašem domu in izvlecite vtič iz vtičnice. Aparata ne uporabite znova, ampak se obrnite na prodajalca ali pooblaščeni servisni center.
- Aparat ne vsebuje delov, ki bi jih uporabnik lahko uporabil za vzdrževanje ali ponovno uporabo in ga je mogoče odpreti le s posebnim orodjem. V primeru okvare in/ali slabega delovanja, aparat takoj izklopite in izvlecite vtič iz vtičnice. Ne poskušajte sami posegati v aparat, obrnite se na prodajalca ali pooblaščeni servisni center.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nuvita Nuvita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja